Boala secolului modern, electro-hipersensibilitatea

In era moderna cercetatorii au ajuns la concluzia ca exista o boala care ne va da batai de cap. Totul tine de era moderna cand undele electrice si electromagnetice afecteaza. Un studiu in acest sens arata ca cei care au dormit cu telefonul mobil pe perna au ajuns in punctul critic de a face un accident vascular cerebral. Cu 40% dintre acestia care au prezentat acest risc boala erei  moderne, electro-hipersensibilitatea este cea care se arata la orizont ingrijorator in ceea ce priveste modul sau de dezvoltare si afectare.

Ce este boala moderna, electro-hipersensibilitatea

Undele electromagnetice sunt cele care distrug celulele rosii din sange. Si cum asta presupune sa ne expunem in mod repetat la astfel de unde numai cu folosirea telefonul mobil este de ajuns sa ne consideram sub un risc in acest sens. Am devenit dependenti de telefoane pentru ca acestea aduc usurinta de a gasi informatii, de a ne rezolva treburile zilnice caci aplicatiile de pe telefoanele moderne si inteligente fac asta, ne ademenesc si in mod practic sunt clar un ajutor.

wifi

Ca si forme de manifestare electro-hipersensibilitatea aduce pierderi de memorie, insomnii, afectarea vietii calitativ vorbind, cu episoade de pierderi de concentrare, cu depresie si tulburari de comportament si atitudine, stare emotionala.

Cum putem evita aceasta boala

Cercetatorii spun ca pentru a ne feri de undele electromagnetice ar trebui sa ne “izolam” intr-o incapere care protejeaza in acest sens. Insa acest lucru este posibil doar in intimitatea casei tale caci in spatiul public pana la urma fara sa vrem suntem expusi la astfel de unde, din cauza metroului, a retelelor de Wi-Fi etc.

Lumea moderna aduce in planul avantajului numeroase metode de a ne imbunatati viata, de a ne usura munca insa se pare cand vine vorba de termen lung putem fi la fel de usor afectati de tehnologie. Sa fie oare acesta viitorul?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *