Remus Cernea și mentaliștii din toate zările

După ce Gog a câștigat “Românii au talent”, toată lumea s-a dus către o nouă meserie, aceea de mentalist. Nu contează ce trebuie să faci, cu ce se consumă și în ce cantități, ești mentalist, deci exiști. Cu un pachet de magie de 80-120 de lei, oricine poate deveni mentalist, orice loază poate avea o meserie naţional cunoscută și internațional ignorată.

Cristian Gog, mentalistul de la coada lingurei
Cristian Gog, mentalistul de la coada lingurei

Era o vremea în care era la modă să fii bodyguard de vedete, de cântăreţi. Care de cum apărea era gardă pentru vreo cântărizdă de pe Atomic. Apoi, a venit vremea design-ărilor de tot felul, de la casă, la haine, până la păr, cel din urmă fiind hair-stylist. Dacă primii mai aveau câte un scop, câte un miș-maș, hair-stylist-ul nu avea decât obiectivul (probabil că încă-l are) de a-ți aranja stufu’ din cap. El te ajuta să fii mai mult om, mai puţin troglodit fără simțământ estetic. Eh, dar cu mentalistul e altceva. El e acest vizionar, văzător în spatele cheliei oamenilor, acest “mâna mai rapidă ca ochiul”. Cine nu este mentalist să pună degrabă mâna pe toate înregistrările PROTV-ului cu ultima ediție “Românii au talent” și poate învață ceva, să nu se mai plângă de statutul de șomer.

Remus Cernea, alias Hipsteru Primordial, după ce a fost oengist și șef de partrib, ar fi vrut să fie mentalist, dar meseria era deja în mainstream. Astfel el a trebuit să se lase jignit de Victor Ponta cu postul de consilier și cu acel salariu care mai-mai că îi vindecă rana sufletească de a nu fi mentalist. Dacă până și Remus Cernea, ex-candidat la președinția României, a vrut să fie mentalist, mai încape vorbă că asta e noua fiță?

Sursă foto: Mediafax

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *