Top 4 peripeții din sesiunea de vară

Dacă pe spate au așa ceva, vă dați seama ce se ascunde mai jos?

Acum o săptămână a început sesiunea de vară. Cel puțin la facultatea mea, nu discut de acei studioși de la medicină sau mai știu eu care. Dă fuga după bibliografie, scoate materialele, xeroxează, caută pe site-uri dubioase și obscure de referate o variantă cât mai scurtă a vreunei cărți, învață. Ehe, tare frumos, cred, e să te treacă așa fiori. Eu, după cum povesteam și aici, nu m-am agitat nic acum, dar alte lucruri am remarcat.

Dacă pe spate au așa ceva, vă dați seama ce se ascunde mai jos?
Dacă pe spate au așa ceva, vă dați seama ce se ascunde mai jos?
  • Zvonul e cea mai rapidă conexiune la orice. Trebuie doar să ai chef să îți bați joc de oameni și ei vor pun botu’ la savarina cunoașterii vreunui detaliu legat de examen înainte ca el să se întâmple. Partea proastă e că dacă ești puțin mai paranoic sau credul s-ar putea să crezi ceea ce ai împrăștiat ca zvon total nefondat. Eh, și atunci să vezi cum urmărești toate discuțiile, doar-doar s-o încumeta careva să vină cu răspunsul corect.
  • Profesorul dă brusc de aceste vrăjitorii ale lumii moderne: e-mail, cont de Facebook, vizite pe la sediul facultății, lucruri total necunoscute până în prag de sesiune. Ba mai mult, unii își aduc aminte că nu ai nu-ș’ ce examen luat sau dat la seminar sau că n-au dat parțialul la timpul lui. Nu te poți supăra pe ei, doar sunt oameni ocupați, nu șomeri neînregistrați ca tine. Pleci spășit din fața lor sau de lângă mailul lor și-i înjuri strașnic pe grupul de Facebook unde e grupa/anul tău.
  • Am ajuns să joc tot felul de jocuri ciudate, ba chiar am terminat, pe telefon, un joc în care tre’ doar să tai ața unei bomboane pentru a hrăni un monstruleț (pour le conesori și elevii de liceu care pregătesc bacul: Cut The Rope). Fix ca un minion, ăla se bucură și mai vrea să-l hrănesc. Păi, cum, domnule profesor, să las această creatură venită din adâncul imaginației fără hrană? Mai e la modă Solitare-ul? Că tare m-aș băga să fac toate quest-urile din el.
  • Dai telefoane, vrei să bei, taman ce ai terminat primul examen. Suni medicina, e ocupată, suni politehnica, are de învățat, chat-uiești literele, încă se zbate între cărți. În astfel de situații fie te gândești că facultatea ta e prea ușoară, prea pare că nu ai un rost în viața de student, fie… ehe, ești un geniu. Da, știu, partea cu geniu e mult mai probabilă.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *