Review: Prima ediție Creative Combo

Ieri seară m-am delectat într-una din locațiile în care a avut loc Prima ediție Creativ Combo și anume în Satu Mare. Mi-ar fi plăcut să iau parte la eveniment în fiecare din cele 17 locații însă fizic n-ar fi fost posibil dar colega mea Bianca și-a împărtășit părerea despre cele întâmplate în București.

Nu mă miră alegerea celor de la IQads de a dedica prima ediție bărbaților deoarece ziua lor va fi peste câteva zile. Evenimentul fiind captiv și în ochii femeilor reflectând toleranța acestora pentru tabieturile bărbătești însă câteodată primind și admirația de care au nevoie.

Prezentatorul Hip Sterică se schimbă din jumătate în jumătate de oră în haine diferite și complementare pentru a ne duce mai ușor către ipostazele bărbăţiilor și diferența de vârstă. Proiecția a durat două ore și jumătate în care nici o secundă nu ne-am plictisit.

Am avut parte de reclame din aproximativ toate domeniile, de la aer condiționat la site-uri de bilete de avion până la nachos și bere. Printre aș aminti o reclamă la Dacia Sandero care reprezenta produsul românesc într-o jucărie a bărbatului de care nu are cum să se plictisească. Alte jucării ale bărbăţiilor erau puse pe tavă de la cele mai mici la cele mai luxoase adică de la Fiat 500 la Dodge, de la mașina sport de burlac la cel de familie.

Manierele și superficialitatea bărbaților erau prezentate chiar la început ca mai apoi să descoperim și punctele forte. Parcă ne-ar fi făcut să trecem de la o părere rea la una bună și să plecăm acasă cu cea din urmă. Predominau însă reclamele la bere precum Guiness, Berganbier, Amstel sau Bud Light. Iar selecția ne-a adus pe ecran reclame consacrate ale giganților precum Ikea, Axe etc.

Cine n-a făcut vizita și nu și-a făcut timp pentru prima ediție este invitat la cea de-a doua care va fi anunțat tot de noi de Blog Event dar până atunci vă las să vă delectați cu colecția de reclame Ad Break și IQads.

Sursa foto

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *