Centrele importante de manichiuri și pedichiuri se pregătesc deja pentru sărbătorile de iarnă!

Beautiful manicured woman's nails with cream nail

Nu mai este mult până la finalul anului! Multe persoane deja se pregătesc pentru sfârșitul acesta de an. Chiar dacă va fi un final de an mai modest, multe sărbători vor fi totuși petrecute în familie.

Pentru a oferi clientelor dumneavoastră tot suportul necesar, va trebui să vă pregătiți ofertele pentru manichiuri elegante și sofisticate. Chiar dacă ați încheiat deja contracte de colaborare cu mulți distribuitori autorizați din România, vă recomandăm și noi un magazin online foarte complex, care vă poate aduce mult succes.

Everin.ro – un magazin complet de produse profesionale

Everin este numele unui important producător și distribuitor de produse profesionale pentru saloanele experimentate de Nail Art. Este vorba despre o gamă foarte complexă și completă de geluri pentru construcții, geluri color, pudre acrilice, oje semipermanente, soluții pregătitoare, acetone, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, uleiuri pentru cuticule, aparatură modernă, decoruri unghii, tatuaje unghii, dezinfectante profesionale, etc.

Este practic un loc de unde puteți comanda online într-un mod foarte simplu, orice categorie de produs pentru salonul dumneavoastră de manichiură și pedichiură.

Aceste produse sunt comercializate cu succes în toate țările lumii, unde se bucură de foarte multe aprecieri, atât din partea companiilor de profil cât și din partea persoanelor care își fac singure manichiurile acasă. Prețurile sunt excelente și ofertele de reduceri sunt periodice.

Pentru evenimentele care vor avea loc la finalul și începutul viitorului an, puteți îmbunătăți puțin oferta de produse profesionale pentru clientele dumneavoastră. Mai mult ca sigur că vor fi foarte încântate să descopere la dumneavoastră în salon oje semipermanente foarte atrăgătoare, geluri pentru construcție de actualitate și decoruri dintre cele mai moderne.

Aparatură modernă la prețuri foarte bune

Nu este deloc un moment nepotrivit să vă schimbați inclusiv aparatura din dotarea salonului de înfrumusețare. În oferta acestui interesant nailshop veți găsi multe tipuri de lămpi UV sau LED, multe tipuri de freze electrice, sterilizatoare de tip cuarț precum și substanțe profesionale dezinfectante.

Este un moment favorabil să le reînnoiți chiar acum deoarece există si o importantă campanie de reduceri. Comenzile se pot face online într-un mod foarte simplu, puteți plăti cu cardul sau ramburs la primirea coletului. Puteți comanda chiar și cantități mari de produse, solicitând informații suplimentare de la un reprezentant din partea companiei.

Dacă nu administrați un salon de înfrumusețare sau de manichiuri și pedichiuri, dar dacă vă place să arătați foarte bine în momente importante și la sărbători mari, oferta magazinului este recomandată și pentru dumneavoastră. Vă puteți alege din timp decorurile pentru manichiurile de la sfârșitul anului sau oja preferată. În felul acesta, veți fi pregătită și veți arăta foarte bine pentru familie, pentru persoana dragă sau pentru prieteni și colegi.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *