Rolul femeii in societate si scoala nazista

Recent s-au descoperit o serie de documente ce atesta ca in timpul lui Hitler scoala nazista pentru femei era menita sa instruiasca reprezentantele sexului frumos cum sa devina sotii perfecte. In lumea perfecta pe care Adolf Hitler si-o inchipuia sotiile nazistilor trebuiau sa indeplineasca anumite cerinte stricte.

Mai mult decat o regula si o lege o astfel de scoala nazista pentru viitoarele sotii era necesarul de a urma caci o forma de educare mai buna nu exista. Chiar daca ceea ce din sanul familiei era cert ca se va deprinde sotie perfecta trebuia sa fie instruita ca la carte.

Ce reprezenta scoala nazista pentru viitoarele sotii

Scopul principal a fost acela de sustinere a rasei nobile. Conform celor de la dailymail.co.uk. tinerele erau invatate sa faca menajul in casa si sa aiba grija de copii. Complexitatea cazului merge pana acolo unde si aspectul casei tinea tot de lista de indatoriri a unei femei. Mai mult decat atat aceasta scoala nazista pentru femeile ce urmau sa se casatoreasca avea in vedere si viata sociala a unei familii. Rolul femeii tinea de conversatiile si modul de a se comporta in societate, alaturi de educatia oferita copiilor. Principalul aspect era desigur venerarea lui Hitler.

Citeste si:  Mancare de calitate, catel fericit si contributia Royal Canin

Cum s-a impus scoala nazista

Scoala nazista nu era o libera optiune ci se impunea in toate cazurile in care o femeie dorea sa se casatoreasca cu un membru SS. In urma frecventarii acestor cursuri se primea o diploma simbolica denumita “Pomul vietii”, un alt document ce insoteste dosarul complex regasit recent. Fara astfel de cursuri certificatul de casatorie nu ar fi fost eliberat.

Urmarind principiul ca femeia este doar modalitatea de a perpetua specia aceasta trebuia instruita pentru ca renasterea poporului asa cum se dorea sa fie perfecta, o rasa pura si mandra. Caci daca barbatii luptau si faceau parte din armata misiunea sotiilor viza o buna conducere a familiei sub ideologia partidului, obsedati de ideea rasei superioare.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *