Smartwatch DZ09 – un ceas inteligent pe gustul tau!

Smartwatch DZ09

In ultimii ani tehnologia a avansat foarte mult. Pe langa telefoanele inteligente, au fost create si ceasurile inteligente, numite smartwatch-uri. Un smartwatch DZ09 este un astfel de ceas, compatibil cu o cartela SIM, dar si cu functie Bluetooth si slot pentru card de memorie.

Orices martwatch DZ09 poate fi sincronizat cu agenda telefonica prin intermediul functiei Bluetooth. Fiind prevazut cu functia “Call Reminder”, veti stii intotdeauna cine v-a apelat. Acesta are si functie pedometru, dar si functie anti-pierdere pentru a va oferi siguranta deplina.

Functia “Reminder Sedentarism” a acestui smartwatch DZ09 va va aminti si va va impulsiona sa faceti sport, dar veti avea acces si la un calendar sincronizabil.

Functia sa de telefon mobil va ofera posibilitatea de a efectua apeluri fara a-l conecta in mod obligatoriu la un telefon mobil, ci doar prinintr-o ducere a cartelei MicroSim. Cardul de memorie pe cre il utilizati poate detine pana la 32GB. Puteti trimite SMS-uri, dar si sa fotografiati, deoarece smartwatch-ul este prevazut cu camera foto.

Puteti sincroniza chiar si notificarile pentru aplicatii precum Facebook sau Whatsapp.

Acest Smartwatch poate fi folosit de oricine, fiind usor de utilizat, iar pretul este unul accesibil, raportul calitate-pret fiind unul foarte avantajos.  Cureaua sa este din silicon, material deloc pretentios sau deranjant pentru pielea dumneavoastra. Acumulatorul este inclus, incarcarea fiind posibila printr-un cablu USB.

Un Smartwatch DZ09 poate fi ceea ce va doriti. Un ceas practic, cu design innovator, care va ofera posibilitatea de a efectua apeluri mult mai lejer, si care va ofera functii utile si benefice.

Carcasa ceasului este metalica, iar cadranul este special creat astfel incat sa va ofere vizibilitate si accesibilitate la nivel ridicat. Orice smartwatch va poate usura sarcinile, insa acest model, DZ09, va ofera posibilitatea de a renunta la obiceiul mai incomod de a efectua apeluri de pe telefonul mobil.

Avand functii si design innovator, un astfel de smartwatch va corespunde perfect necesitatilor dumneavoastra. Fie ca doriti sa il achizitionati pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa il oferiti cuiva in dar, un smartwatch DZ09 este cea mai inspirata alegere.

Techstar.ro va ofera smartwatch-ul DZ09 la un prêt redus, accesibil si o calitate superioara. Fiind disponibil intr-o gama variata de culori, este destinat atat persoanelor de gen masculin, cat si celor de sex feminin.

Alegeti sa folositi un astfel de smartwatch pentru a va simplifica viata sau sarcinile de zi cu zi, dar si pentru a va relaxa sau destresa!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *