Cat de mult se vor inghesui romanii la mare de 1 Mai?

1 mai litoral

O intrebare buna, dar cel mai probabil ca multi nu vor dori un concediu la mare in perioada 1 Mai. Chiar daca romanii au liber 3 zile de aceasta “mare” sarbatoare, acestia nu cred ca isi vor petrece acest timp liber pe litoral.

Vremea nu da semne prea bune de incalzire, chiar daca sunt undeva intre 12 si 20 grade in aceasta perioada. Anul trecut, de 1 mai era mult mai cald decat in aceasta perioada, dar desigur, nu asta este neaparat problema pentru care romanii nu se inghesuie atat de mult la mare. Problama adevarata este cu totul alta: banii si conditiile.

1. Banii. Pai sa vorbim despre cat costa un sejur la mare? Cel mai des intre 1000 si 5000 de lei, fie ca vorbim de plin sezon sau de perioade marginale precum este 1 mai. Astfel, va puteti da seama cu usurinta ca o persoana care ar dori sa faca numai un concediu la mare pe an, nu va veni cu siguranta pe 1 mai, ci in plin sezon sau cel putin cand apa este accesibila pentru facut baie. Cei care vor merge pe litoral de 1 mai vor fi bucurestenii care au in general un venit peste medie.

2. Conditiile. Multi aleg sa nu mai mearga la marea din Romania de foarte multi ani, iar cu siguranta nu o vor face nici de 1 mai. Ce te face sa crezi ca daca unii nu au venit la mare anul trecut in iulie, vor veni anul acesta in mai?

Citeste si:  O parte din Banatul de munte (I).

Cu siguranta, vor exista foarte, dar foarte multi romani care vor merge la mare de 1 mai, dar am mai spus, majoritatea sunt cei care au venituri peste medie si isi permit sa vina cateva zile sa stea la soare. Nu poate fi vorba in adevaratul sens al cuvantului despre bronzat, si mai putin despre baie, dar va fi vorba doar de distractie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *