Tipuri de cantare auto industriale

Probabil ati mai intalnit acest termen macar o data in viata, iar daca nu, cantarele auto industriale sunt niste cantare de marimi mari si de diferite tipuri care sunt folosite pentru a masura masa utilajelor  de pe un teren de constructii, de exploatari si asa mai departe.

Probabil va dati seama de ce este foarte important ca unul din aceste domenii, si altele, sa aibe macar un cantar auto industrial pe platoforma, deoarece numerele acestea sunt, la randul lor, vitale in reusita proiectelor. Cum am zis mai sus, exista mai multe tipuri de astfel de cantare, iar daca erati in cautarea unuia, ati nimerit unde trebuie.

In primul rand, trebuie sa stiti un furnizor bun de cantare industriale pentru a beneficia de cea mai intalta calitate, fiindca sunt implicate niste domenii unde totul trebuie sa fie precis. O firma de cantare industriale este Master Tech.

Ce trebuie sa stiti este ca pe site-ul lor veti gasi toate informatiile necesare despre fiecare produs in parte, incepand de la o descriere ampla, pana la avantaje si elemente compozitionale. Dar, pentru a va face o idee, veti gasi o scurta prezentare a catorva tipuri de cantare industriale chiar in acest articol.

Cantarul auto din beton reprezinta cel mai robust tip de cantar auto pe care il gasiti pe piata si, poate cel mai important, si cel mai economic. Acesta are calea de rulare plina, fara suruburi, capace sau imbinari, apropiindu-se cel mai mult dintre semenii sai de notiunea de ‘cost de intretinere 0’, care, pentru oamenii din domeniu, este un ideal.

Citeste si:  Afla care sunt lucruri care iti pot compromite fericirea
cantare auto
Sursa: master-tech.ro

Cantarul este de tip monolit si este format dintr-o fundatie de rampe din beton armat si un receptor de sarcina (platforma de cantarire) monolit din beton armat. Platforma sa este conceputa pe 6 sau 8 celule de cantarire in functie de lungime iar calea de rulare este fara gol pe mijloc. Celulele sunt amplasate in exterior fiind usor de montat si de curatat.

Cateva avantaje ale acestui tip de cantar ar fi aderenta foarte buna a pneurilor de beton, rigiditate mare a structurii datorita betonului monolit, inertie mare datorita greutatii proprii mari a platformei, dilatari termice reduse, fara costuri suplimentare cu transportul , protectie la coroziune foarte buna, si multe altele.

Un alt tip de cantar pe care il are spre vanzare firma Master Tech este cantarul auto relocabil. Acesta poate avea lungimi de la 8 m pana la 24 m, depinde de cerintele clientului si este singurul cantar din beton prefabricat cu adevarat relocabil, adica necesita un singur camion agabaritic, ceea ce este un aspect foarte important. Se poate livra si cu fundatie prefabricata relocabila.

cantare auto
Sursa: master-tech.ro

Platforma de cantarire este compusa din module de beton prefabricat cu diverse dimensiuni, fiind posibila realizarea oricarei lungimi de cantar intre 8 m si 24 m. Cateva avantaje ale acestui tip de cantar ar fi faptul ca incarcarea si descarcarea din camion se poate face numai cu un stivuitor de 3 t, aderenta foarte buna e pneurilor de beton, dilatari termice reduse, si altele pe care le gasiti pe site.

Citeste si:  Lucky Studio Iasi face diferenta in buzunarul tau

Cu alte cuvinte, daca sunteti implicat intr-un domeniu in care se folosesc camioane si utilaje mari, achizitionarea unui cantar industrial este necesara, iar cel mai bun furnizor este Master Tech.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *