Stailer – platforma care a cucerit internetul

stailer_40

Stailer – este acea platforma online cu ajutorul careia poti face programari la saloanele de beauty, care este indragita si preferata de cei care au aflat deja despre ea. Cei care nu stiu inca despre Stailer cu siguranta este timpul sa afle, pentru ca avantajele sunt de partea lor.

Daca te-ai saturat sa suni la zeci de saloane pana gasesti un loc liber pentru un tuns, pensat sau orice alt serviciu din sfera hair and beauty, iata ca Stailer are solutia pentru tine. Gasesti mult mai simplu saloanele din orasul tau care au loc liber atunci cand ai nevoie. Poti gasi un loc liber la coafor Sibiu spre exemplu in doar cateva minute. Cum? Afla in continuarea acestui articol.

Te programezi rapid si scapi de o grija

La inceput era doar platforma Stailer si era disponibila doar in cateva orase. Acum vorbim si despre aplicatia Stailer, varianta pentru oameni moderni care este mult mai la indemana, dar si de o lista mult mai lunga cu orasele in care Stailer te poate programa.

Trebuie doar sa accesezi una dintre aceste variante – aplicatia necesita numaidecat crearea unui cont pentru a fi utilizata – mai apoi sa selectezi din lista serviciile de care esti interesat, orasul, data, ora si alte informati relevante si sa astepti rezultatele. Pagina va genera lista cu rezultatele care se pliaza pe cerintele tale si tu poti alege mai apoi din lista ce te intereseaza.

Citeste si:  Reclame frapante

Alegerea o poti face in functie de propriile tale preferinte si aspecte pe care le cauti pentru ca toate informatiile sunt transparente. Vezi si poze cu alte lucrari, lista de preturi si alte informatii relevante.

Utilizare gratuita si avantaje multiple

Pentru a utiliza Stailer nu trebuie sa cheltuiesti niciun ban. Totul este gratuit, chiar si atunci cand optezi pentru varianta de creare cont. Acest cont poate veni la pachet cu mai multe avantaje care nu sunt de trecut cu vederea. Printre acestea se enumera si posibilitatea de a seta un reminder care sa sune inainte de programare astel incat sa nu uiti de ea.

Poti chiar si anula programarea, tot online, daca apare vreo situatie neasteptata si nu mai poti ajunge. Harta inclusa te poate ajuta sa ajungi la locatia corecta si ai multe alte avantaje de acest gen de care te poti bucura. Stailer poate fi un fel de asistent personal care iti poate gasi oricand un loc liber la salon, pentru orice serviciu din sfera hair and beauty ai nevoie.

Chiar si stilistii isi pot face viata mai frumoasa cu ajutorul Stailer

Daca esti stilist si te-ai saturat sa intrerupi munca pentru a vorbi constant la telefon pentru a face programari, iata ca Stailer te poate ajuta chiar si pe tine. Te poti inscrie pe Stailer ca stilist si serviciile tale vor aparea disponibile clientilor, deci acestia vor putea sa se programeze la tine online, fara sa mai ai tu aceasta grija.

Citeste si:  Dependenta de pacanele

Alege deci sa iti inscrii si tu salonul pe Stailer si vei vedea de cat de multe schimbari benefice vei avea parte. Stailer a schimbat complet conceptul de programare la salon si a venit doar cu vesti bune si solutii optime pentru probleme. Descopera mai multe accesand www.stailer.ro.

Contact:

support@stailer.ro

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *