Stiai ca – despre implant dentar

Ingrijirea dentara ar trebui sa fie un punct de interes la orice varsta. In cazul celor mici parintii raman a fi responsabili de sanatatea orala. Conteaza extrem de mult a se tine cont de principiile de igiena pentru pastrarea dintilor naturali, sanatosi, fara probleme de orice fel. Asa ca nu este exclusa nevoia de programare la stomatologie copii inca din primii ani de viata.

Cand educatia in primul rand nu este cea potrivita si corespunzatoare, cand nu se tine cont de nevoia de periaj si de atitudine imediata, cand problemele sunt incipiente chiar, se poate ajunge chiar si la pierderea dintilor. Stii cum se spune, ai avut deja doua sanse in viata la alti dinti si sanatosi chiar asa ca in final este vorba de iresponsabilitate totala cand nu ai grija de ei.

Pierderea dintilor este asadar numarul unu din nevoia de a recurge la implant. Descopera lucruri interesante despre aceasta procedura:

  1. Implantul dentar se bazeaza pe o structura din titan care sa sustina un dinte fals. Acesta reprezinta baza unui alt dinte.
  2. Se poate opta pentru implant atat cand vine vorba de nevoia de a suplini lipsa unui dinte sau chiar a mai multor dinti. De altfel conditia ce trebuie indeplinita tine de fapt de nevoia de a avea structura osoasa in care se implanteaza noul dinte.
  3. Implantul nu doare. Oricat de drastic ar suna implantarea unui nou dinte de fapt aceasta procedura se realizeaza numai dupa administrarea corecta de anestezie. Unii medici compara situatia cu cea de extractie si spun ca nu este o durere mai mare sau un disconfort ca atunci cand se realizeaza o simpla extractie.
  4. Dupa implantul in sine se necesita in jur de 6 luni recuperarea pe urma, adica osteointegrare, in termeni specifici.
  5. Un implant dentar dureaza si pe viata insa ca si pana la momentul de implant, conteaza nivelul de igiena al pacientului. In acest caz curatarea eficienta de la radacina este musai, avand in vedere ca structura dintelui este cea care trebuie sa reziste.

Este evident ca procedura in sine salveaza pe cei care din pacate nu mai au dintii de la natura. Este imperativ a se tine cont de asta de vreme ce un implant ajuta din punct de vedere al functionalitatii dentare per total, este estetic si clar mult mai confortabil, cand nu se musca/mananca pe gingie.

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *