Super provocarea anului pe Blog Event

Anul acesta va avea loc pe Blog Event, probabil una dintre cele mai interesante şi provacatoare iniţiative de până acum şi anume înscrierea şi participarea echipei blogevent.ro în competita anuală de blogging SuperBlog, ediţia a 4-a. În timp ce scriu acest articol de participare în competiţie singurele persoane care ştiu despre acest  “plan” sunt, eu, Kathy şi Luciana urmând ca restul echipei să fie înştiinţata după ce voi posta acest articol.

Poate pentru unii nu înseamnă foarte mult acest concurs şi poate unii bloggeri au rămas cu un gust amar din cauza celorlate ediţii unde poate ori nu au câştigat nimic ori s-au simţit nedreptăţiţi. Tocmai de aceea noi nu vom merge pe premiza de a câştiga sau de a ne vedea câştigători deja. Tot ce dorim este să scriem că asta ştim să facem cel mai bine, să ne distrăm şi să lucrăm în echipă. De aceea vom încerca că articolele participante la Super Blog să fie cât mai pline de informaţie şi cât mai bine documentate, deoarece vor rămâne în timp pe blog ca reper al unei frumoase participări a unei echipe tinere, dinamice, dornice de afirmare la un concurs pentru bloggeri.

Putem, vrem şi dorim să fim apreciaţi şi cunoscuţi că o echipă al cărui liant este o frumoasă prietenie ce durează de aproape un an de zile.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

8 thoughts on “Super provocarea anului pe Blog Event

  1. Incepand de maine, vom fi “geana” pe super-blog.eu!
    Cu aceasta ocazie tin sa va urez tuturor celor 201 de concurenti (cu mine 202) multa bafta si multa inspiratie in toate probele ce vor urma!
    Nu in ultimul rand, sper ca toti bloggerii sa dam dovada de fair-play si fie ca cel mai bun dintre noi sa castige!
    Deci, sa inceapa competitia! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *