Îmi place să mă joc jocuri

Şi nu mă refer la joaca cu inimile bărbaţilor (aici trebuie să fiu mai mwhahah). Mă refer la jocurile de pe internet. Şi eu cum sunt o persoană mai nebună aşa nu vreau să îmi umplu calculatorul de jocuri pe care poate le joc odată la nu ştiu cât timp. De aceea am căutat pe sfântul Google jocuri online. Şi am găsit un site foarte interesant pe care îl ador.

De ce? Păi are jocul meu preferat, şi anume Angry Birds. Nu mă pot sătura de jocul ăla. Mai găseşti şi Zuma, Super Mario, Scooby Doo şi multe multe alte jocuri. Aici puteţi găsi cele mai tari jocuri.

Aşa că aş vrea să vă zic de ce Angry Birds e jocul meu preferat. În primul rând e relaxant (unii ar zice că nu poate fi nimic relaxant în încercarea de a dărâma nişte porci cu nişte păsări nervoase) dar pentru mine chiar e relaxant. În al doilea rând sunt enşpe mii de versiuni ale jocului precum Angry Birds in Space, Angry Birds Rio şi nu numai.

În al treile rând e că te prinde jocul. După părerea mea e că e unul din cele mai “catchy” jocuri pe lângă Doodle Jump şi Fruit Ninja. Te chiunui mereu să faci cele 3 steluţe şi nu te poţi opri până nu reuşeşti. Nici nu mai ştiu de câte ori dau replay la un nivel pentru a-l face perfect.

Vouă ce jocuri vă plac cel mai mult?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Îmi place să mă joc jocuri

  1. Imi plac jocurile soft, care nu creeaza dependenta, desi gasesc tot mai rar timp pentru astfel de ocupatie. Detest in schimb jocurile de strategie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *