Cum să porți o discuție cu o femeie care nu zice nimic interesant

femeie

Există femei proaste. Nu, nu au decis ele să fie așa, dar natura le-a făcut astfel, iar ele nu critică natura și ordinea acesteia. Iar femeile astea ajung să discute cu tine. Și încep, și spun (dar să nu uiți că-s proaste!), iar tu, intelocutor, mai că adormi. Dar au țâțe! Sau sâni. Sau balcoane. Sau acele movile de pe piept. Și sunt mari. Astfel că ajungi să te uiți mai mult la ele, decât să asculți ce spun femeile astea.

femeie
Așa cred femeile că fac mai multe lucruri deodată. Dar da, credința e mare.

Nu e nimic ciudat, dubios sau de alt fel, așa e creierul făcut: “Cuae, nu înțeleg ce zice! Simt că dau în atac de panică! Hei, uite, are țâțe! ( Sau sâni. Sau balcoane. Sau acele movile de pe piept) Ia să mă uit acolo, poate merge. Eh, ce crevasă adâncă are între ele. Meh, merge și așa!”. Și astfel creierul reușește să nu-și dea un șpiț în 5litere.

Mai există femei proaste (nu, astea nu se termină niiiciodaaată!), dar fără dealuri pe piept. Eh, dar au ochi drăguți, știu și ele asta, iar creierul se va uita acolo, satisfăcut că viața merge și așa. Asta dacă femeile astea n-au conjunctivită, vreo infecție urâtă sau ochii ciudați, de alien fără dioptri. Se poate și așa, iar creierul își va zice “eh, la dracu’, măcar e mai bine decât ce zice!”. Și în general e.

Dar mai există femei proaste, fără țâțe și fără ochi, și poate chele. Eh, la alea te uiți și speri să găsești cel mai mic defect pe care să-l bârfești cu creierul tău. “Uite, bă, ce neg urââât are! Și cresc arbuști din el sau fire dubios de groase!”. El va întoarce cu rever. “Uite, bă, câta tulpina de pătrunjel are între dinți!”. Apoi, se încheie discuția (ca să-mi permit o aroganță) și cobori cu nșpe stații înainte de stația ta, doar-doar scapi de ea. Și scapi. Dar are numărul tău, și-ți dă mesaje, și te sună. Și, la dracu’! pierzi semnalul.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Cum să porți o discuție cu o femeie care nu zice nimic interesant

  1. daca ai vrut sa fii amuzant..ti-a iesit!daca ai vrut sa fii masochist..nu ti-a iesit…hai ca m-ai facut sa rad!

  2. Cum porti o discutie cu o femeie care nu zice nimic interesant ? ca doar asa e tittlul,,, vad doar un articol funny si nimic mai mult nici o legatura cu titlul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *