Turcia my love!

Despre cât de frumoase sunt vacanțele în Turcia îmi povestise în urmă cu vreo 4 ani, o prietenă a mamei, care tocmai se întorsese, mai rotunjoară cu vreo 10 kilograme, dintr-un sejur. În timp ce povestea rumenă în obraji de fericire, îmi dădeam ochii peste cap. Ce poate să știe genul de turist care merge în așa ceva ca să se laude că a părăsit țara?

Pentru mine, Turcia era un bibelou frumos, pe care bine ai face să nu îl atingi, nu care cumva să se spargă! Era un rai al musulmanilor, al unei religii extremiste, care face totul din orgoliu!

Asta până anul trecut. Când am cunoscut 3 turcoaice, în gară, și le-am ajutat. Este incredibil cât de tare îți poate schimba părerea despre o țară, un cetățean al acesteia! Am discutat cu ele și cu prietena cu care eram când le-am întâlnit! Au convingeri politice foarte bine conturate, știu exact ce vor și ce le place, nu sunt îmbrobodite din cap până în picioare. Au cont de Facebook, și par să se distreze în România, ca și în Turcia, absorbind din cultura țării exact cât au nevoie!

Ca două fete cuminți, și rămase cu sechele după cursurile de cultură din facultate, eu și prietena mea am decis! Le vizităm țara! Oferte Turcia sunt, din fericire, pe tot internetul! Fetele s-au oferit să ne găzduiască, dar nu putem profita așa! O zi, două, ar merge. Dar nu o săptămână, două, cât vrem noi să stăm!  Până una, alta, ne uităm de ceva oferte Antalya, că două dintre fete sunt de acolo, și ghizii i-am avea asigurați.

Citeste si:  Carnea in vitro, de la cercetare la realitate

Mai trebuie doar să ne hotărâm și să vedem care e faza cu pașaportul…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Turcia my love!

  1. Turcia..Si acolo trebuie sa ajunga odata in vacanta..Istanbul e un oras splendid..Sa nu vb de Antalya…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *