Meserii bizare de care nu stiai

Vrei sa afli care sunt cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le fac pentru un trai bun? Atunci citeste randurile urmatoare si cu siguranta vei gasi ceva care ti se va parea absurd, ciudat si chiar bizar. Dar intai lasa-ma sa imi pun intrebarea: oare ce as face eu pentru a-mi castiga traiul? Nu ma gandesc desigur la maturarea frunzelor si nici la experiente de genul celor negative, care m-ar face sa ma simt dezgustat de lume.

Scriitor de naravase in prajituri

Ti se pare ciudata aceasta meserie, insa in adevaratul ei sens al cuvantului este o lume plina de mesaje, o lume inventata prrobabil de japonezi sau chinezi din restaurantele proprii. Te-ai intrebat ce inseamna sa scrii mici texte si sa le pui in interiorul prajiturilor? Cine gandeste aceste texte pentru indragostiti sau pentru oamenii de pretutindeni sunt oameni cu studii, oameni care doresc sa isi exprime dorinta pentru scris. Unul din cei mai mari producatori de prajituri de astfel angajeaza anual scriitori care sa compuna predictii pentru cei care le degusta.

Ascutitor de creioane

Artistii de multe ori au nevoie ca propriile creioane sa fie bine ascutite. Din acest motiv isi cumpara o duzina de creioane ascutite. Desigur, precizia creioanelor ascutite este disponibila si pentru un astfel de job. Doar un expert in ascutirea profesionista a creioanelor poate spune ca cel mai fin varf al unui creion poate atrage mii de contracte anual. Aceasta este una din meserii ciudate.

Tester de mobila

Mobila necesita sa fie testata, pentru siguranta si mai apoi pentru confort. Partea cu siguranta este realizata cu ajutorul masinilor, inca judecarea nivelului de confort este o inventie creata de oameni. Tot ceea ce trebuie sa faca testerii de mobila este sa se aseze pe mobilier, sa se intinda, sa obtina starea de somn, sa sara peste aceste piese, pentru a dobandi nivelul de confort si greutate. Totul incepand de la decor, nivel de zgomot si pana la delicatete si temperatura inseamna evaluarea mobilierului.

Aceste meserii pot fi ciudate, insa sunt persoane care o fac cu drag, pentru a aduce un plus de confort si usurinta in viata celorlalti.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *