Dom’ Zuckerberg, capo di tutti share-ii!

Mă trec sudori reci de la un timp încoa’. Mi-am dat seama că sunt implicat și fac parte, deci sunt acolo, în cel mai mare sistem socialist din lume! Are 950 de milioane de oameni în el și nu mă refer la China. Există un tip acolo sus, dă big brother, care supervizează totul. Și la o simplă raportare, șpac! el te-a luat! Da, zic de Facebook.

Am visat că cineva m-a raportat o dată pentru că am încălcat propriile-i norme de limbaj și natură umană. Și mi-a dat report fără să-i pese de viața mea. Au venit băieții, cei de până în ‘89 îi vor fi cunoscut sub denumirea generică de Secu’, m-au aruncat la mașină și m-au dus departe.

 M-au dus în beciurile din Palo Alto, mi-au dat doar apă și pâine cu sare și un calculator în celulă. Au venit vlăjganii de la Secu’ și m-au pus să mă loghez pe Facebook, să dau like pozelor cu pisicuțe, să dau share posturilor idioate. Dar marea umilință a venit în momentul în care m-au forțat să intru pe pagini cretine, să le dau like și să distribui ce e pe-acolo. Ah, a fost cruzime pură! La linkuri din cartier, la esti roman hai cu noi sau altele. Credeam că mor!

Citeste si:  VEZI AICI cum se aude PRIMA PIESĂ a lui Lady Gaga ÎN BRAILLE! Intră, bă, odată!

Apoi, spre final, a venit Zuckerbeg. Mic, coclit, cu nevas’-sa și șobolanul ăla de câine după el și m-a luat la dojenit. „Nu știu dacă e bine, domnul Sfântu’. Domnule Sfântu’, eu v-am acceptat pe rețea. Domnule Sfântu’!”. Și a plecat.a

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Dom’ Zuckerberg, capo di tutti share-ii!

  1. Eu mi-am dezactivat contul, sunt mai paranoica din fire si am tendinta de a crede in teoria conspiratiei.! M-a amuzat si totodata intristat articolul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *