Top idei de camping sau de cazari inedite pe care sa le incerci

Stiai ca exista foarte multe variante inedite si originale pentru campingul sau cazarea traditionala?

Campingul, asa cum il stim noi, este cea mai buna alegere pentru toti cei care vor sa faca o pauza si sa regaseasca placerile simple, intr-un cort, intre doi copaci. Uneori, insa, iubitorii de camping vor ceva diferit. Din acest motiv, au aparut numeroase variante originale pentru camping.

Glamping. Am putea spune despre glamping ca este versiunea mai ameliorata a campingului, cu un plus de confort- electricitate, mobilier, incalzire, etc. Este un nume care provine de la contractia cuvintelor glamour si camping.  Deci te bucuri de conditiile oferite de camping, cu un plus de confort insa.

Velo Camping. Daca esti genul caruia nu ii place deloc sa stea intr-un loc si adori tot ce tine de camping, aceasta varianta s-ar putea sa iti fie pe plac. Poti explora astfel o regiune, sa schimbi locul in fiecare zi si sa beneficiezi de placerile oferite de camping.

Campingul de iarna. Adevaratii iubitori de camping nu se lasa impresionati de rigorile iernii si campeaza tot anul chiar daca este foarte frig afara. Campingul de iarna este cu siguranta mai exigent si mai dur dar permite trairea de experiente cu adevarat intense.

Camping la locuitori. Si cum ar fi daca ai incerca sa campezi direct la locuitori? Este o noua modalitate de a face camping care este din ce in ce mai populara in Europa. Astfel, ca iti poti pune cortul sau rulota pe terenul unor hoteluri particulare. Este o modalitate foarte practica de a descoperi locuri si persoane pe care nimeni inca nu le stie. Este un tip de camping foarte raspandit in Noua Zeelanda sau Australia si este cea mai buna idee pentur cei care nu vor sa cheltuie prea mult cu cazarea in vacanta.

Campingul de lux. Oare cine a spus oare ca ideile de camping nu trebuie sa fie sinonime cu luxul si cu confortul? Astfel ca, unele tipuri de cazare precum bungalowul, cabana sau casutele mobile s-au instalat pe vechile locuri rezervate corturilor iar in acest tip de cazare, confortul este primordial- baie, camere cu pat dublu, bucatarie…

Eco camping. Una din cele mai importante notiuni ale campingului este proximitatea cu natura. Un eco camping se afla astfel intr-un spatiu natural protejat. Acest tip de camping este deci cel care va respecta natura si mediul inconjurator.

In plus, acest tip de camping este foarte atent cu gestionarea de deseuri si cu consumul de energie. Serviciile si activitatile propuse aici sunt in concordanta cu respectarea naturii.

Campingul wild. Este un tip de camping foarte apreciat de catre cei mai aventurieri, care apreciaza foarte mult plimbarile si drumetiile mai lungi.

Iata deci o multime de optiuni sau de activitati noi pentru cei care sunt in cautare de ceva inedit. Dorinta este deci de a trai cele mai originale vacante si de a iesi de pe potecile batatorite. Va fi pe placul tuturor, cu siguranta si va veni cu cele mai frumoase amintiri.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *