Secretul frumusetii si riscul de a folosi ruj

Il folosesti zi de zi, chiar si de mai multe ori pe zi. Pentru fiecare tinuta, pentru fiecare eveniment si stil vestimentar se potriveste un alt tip de machiaj, implicit un alt tip de ruj. Insa riscul de a folosi ruj este de fiecare data unul mai mare si mai mult asumat. Un studiu recent arata ca multe din rujurile din comert au un continut ridicat de metale care pot afecta sanatatea.

Riscul de a folosi ruj

De ce riscul de a folosi ruj cand menirea acestuia este de a veni cu un plus pentru frumusetea chipului de femeie? Desigur ca intentia este aceea de a pune accent pe trasaturile fetei, de a sublinia buzele, senzualitatea acestora. Insa o data cu folosirea rujului ne asumam riscul de a folosi o compozitie de compusi ca si consum. O parte din rujul folosit se inghite ca urmare a unor gesturi, de la a folosi un strat prea gros care pateaza dintii cand vorbim pana la ticul de a umezi buzele sau pur si simplu cand se consuma ceva.

ruj

O data ajuns in stomac rujul se raspandeste in organism. In functie de ceea ce contine ajunge sa ne afecteze sanatatea. Asta pentru ca studiul recent a dezvaluit ca rujurile din comert, in jur de 75% contin plumb, alte 30% contin crom insa cadmiul si aluminiul nu sunt nici ele excluse din liste.

Citeste si:  Produse românești

Cum poate folosirea rujului sa afecteze sanatatea?

Daca se tine cont de continutul unui ruj pentru cele care au cadmiu prezinta un risc de a dezvolta probleme cu rinichii, cromul afecteaza stomacul pana si la cel mai grav caz de a dezvolta cancer si nici restul metalelor nu sunt de neglijat. In timp ce etichetele nu specifica clar continutul rujului fiecare femeie este supusa riscului de a consuma fara intentie metale ce se vor dovedi cu adevarat daunatoare. Insa fara el este un look incomplet pentru doamne.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *