iPhone 12 si iPhone 12 Pro- design, putere, tot ce se stie pana acum despre telefon

Telefoanele iPhone 12 si iPhone 12 Pro incep sa faca lumea sa vorbesca despre ele. Iata deci ce se stie pana acum despre noile telefoane de la Apple. 4 noi telefoane Apple pentru 2020. La fel ca in fiecare an, Apple pregateste o noua generatie de telefoane iPhone pentru sfarsitul anului. In 2020 deci, trebuie sa vedem cum gama de iPhone 12 va inlocui modelele mai vechi de iPhone 11 si iPhone Pro din 2019.

Zvonurile spun ca Apple lucreaza la patru noi modele – doi versiuni pentru iPhone 12 pe de o parte si doua versiuni pentru iPhone 12 Pro pe de alta parte. Iata cateva informatii despre ele, mai pe scurt:

iPhone 12- un ecran de 5, 4 inchi, OLED, modul cu 2 aparate foto, care va fi lansat in toamna anului 2020. iPhone 12 MAX, un ecran de 6,1 inchi OLED, modul cu 2 aparate foto, care va fi lansat in toamna anului 2020. iPhone 12 Pro, un ecran de 6,1 inchi OLED, modul cu 3 aparate foto cu Lidar, care va fi lansat in toamna anului 2020. iPhone 12 Pro Max, cu un ecran de 6,7 inchi, modul cu 3 aparate foto cu Lidar, care va fi lansat in toamna anului 2020.

Cu ce seamana noul iPhone 12 ? Pentru Apple, se pare ca va fi o reintoarecere in timp, din cauza nostalgiei. Toate zvonurile sustin ca este vorba despre un telefon care ne duce cu gandul la iPhone 4, cu marginile foarte drepte. Marginile din jurul ecranului sunt insa mai finisate si ecranul va fi mai plat.

Noul telefon nu va integra un port USB-C, ci unul Lightning. Se pare ca doar in 2021 Apple va renunta la conectorul sau Lightning, fara sa il inlocuiasca. In schimb, Apple ar putea sa incerce sa nu mai integreze incarcatoare si boxe in cutie, doar cablul Lightning va mai fi propus alaturi de telefon.

Noul telefon va mai avea o perforatie in partea de sus ? Da, se pare ca Da, pentru Face ID. Dar se pare ca decuparea sau notch-ul cum i se spune in engleza, va fi mai ingusta. Si deci si mai discreta. Unii mizeaza si pe reintoarcerea cititorului de amprente Touch ID, dar de data aceasta plasat in spatele ecranului.

Un ecran OLED de 120 de HZ. Marea tendinta a ecranelor de pe piata- sa fie de 90 de HZ sau mai mari. Un lucru pe care Apple l-a propus deja pe telefonul sau iPad Pro care permite o afisare mult mai fluida. Zvonurile spun ca Apple ar trebui sa treaca cu telefoanele iPhone 12 Pro si iPhone Pro Max la un ecran de 120 de HZ cu aceeasi tehnologie Pro Motion ca si la iPad. Noua generatie de telefoane va vea si un nou procesor. Este vorba despre Aple 14 Bionic. De asemenea, camera Lidar isi face si ea aparitia. Telefoanele vor fi prezentate intre 8 si 15 septemmbrie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *