Turnul Infinity, spirala Dubaiului

Cladirile spectaculaose aduc un plus in planul de urbanism, de la atractia in sine la functionalitatea sa. Cat de flatat ai puteai fi sa locuiesti intr-un astfel de zgaraie nori? Insa nu numai inaltimea face senzatia ci si design-ul in sine. Cu o forma spiralata turnul Infinity din Dubai va fi inaugurat saptamana viitoare.

Turnul Infinity, un nume pe masura

Daca e sa ne gandim ca isi merita un loc special in randul cladirilor marete turnul Infinity a fost botezat cum nu se poate mai  bine. In plan simbolic desigur poate fi comparat cu infinitul in inaltiem insa si in ceea ce priveste un alt orizont de dezvoltare caci nu cunoaste bariera simplului, al conventionalului. Timp de 6 ani sperantele au fost ca aceasta cladire sa iasa asa cum s-a dorit. Proiectata de cei care au cladit si Sears Tower din Chicago insa si cu istorie in randul colaborarilor cu cei din Dubai, cu un buget alocat de 1 miliard de dolari dorinta a fost ca spectaculosul sa se produca. Pe langa inaltimea sa de 306 metri prin natura constructiei a devenit cea mai inalta cladire spiralata din lume.

turnul-rasucit-infinity-dubai

Cum se defineste turnul Infinity

Desigur ca luxul, opulenta isi spun cuvantul, dat fiind si locul in sine, Dubaiul care exceleaza prin multitudinea de cladiri cu standarde inalte; sa nu uitam ca aici se afla cel mai luxos hotel din lume, cel de 7 stele. O cladire de lux, turnul Infinity are 80 de etaje, cu spatii de apartamente dar si garsoniere si apartamente de tip penthouse. Cu o vedere impresionanta, spre mare si spre Dubai Marina pozitia turnului face ca acesta sa fie obiectul pion in strategia de turism a locului.

Insa nu este singurul. Desi cel mai inal desigur, turnul Infinity din Dubai este urmat intr-un top de Kuweit Trade Center de 218 metri inaltime, apoi de Turning Torso din Malmo, Suedia cu 190 de metri.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *