Aventura pe 2 roti de trotineta

trotinete cu roti

Trotineta este o platforma mica cu doua sau mai multe roti, dirijata cu ajutorul unui ghidon și propulsata de cel care o conduce prin impingerea cu piciorul a pamantului. Primele trotinete erau realizate manual in zonele urbane industriale acum cel putin 100 de ani. Constructia era integral din lemn, cu roti cu diametrul de 75-100 mm, avand rulmenti cu bile de otel.

Cum de la an la an tehnologia avanseaza si mereu se vine cu ceva nou, si modelele actuale sunt numeroase si diverse, exista doar cu doua roti realizate in principal din aluminiu și care se pliaza sau exista modelul de trotineta trei roti sau 4 roti, facute din plastic, de dimensiuni mari sau care nu se pliaza. Dupa cum puteti vedea exista o gama foarte variata de modele disponibile pe piata, raporta la cerintele fiecarui cumparator in parte. Si desigur, sa nu uitam si ca trotineta reprezinta totodata si o metoda eficienta si comoda de a face sport in aer liber.

Orice trotineta are nevoie de roti de schimb, mai ales daca aceasta este folosita foarte mult. Ca orice lucru folosit, si acestea se uzeaza. Exista mai multe modele de roti, de la roti trotinete freestyle, pana la cele pentru modelele simple, de agrement.

Daca dispuneti de o trotineta si necesitati sa fceti mici schimbri la aceasta, InSPORTline va pune la dispozitie roti de trotineta 200 mm realizate din PVC rigid de cea mai buna calitate. Aceste roti de schimb sunt rezistente la deteriorari atorita materialului folosit la fabricarea rotilor, fiind totodata ideale pentru toate tipurile de suprafete. Daca dispuneti de o trotineta cu 3 roti, iar acestea din urma prezinta urme de deteriorare sau uzura, atunci acest model este perfect pentru dumneavoastra. Rotile au latimea de 57 mm, diametrul axului 8 mm si dipun de rulmenti de inalta precizie ABEC 5, fiind perfecte pentru trotinetele cu roti mari.Aceste tipuri de roei au diametrul de 200 mm astfel incat datorita acestor dimensiuni mari le face sa fie si cele mai potrivite pentru o deplasare mai rapida in oras.

Ca si caracteristici amintim:

  • Rulmenti: ABEC 5
  • Material roti trotineta 200 mm: PVC
  • Roti trotineta 200 mm (potrivita pentru trotinete cu roti mari)
  • Roti de trotineta potrivite si pentru trotineta cu trei roti
  • Culoare: albastru
  • Latimeroata: 57 mm
  • Diametruax: 8 mm

Trotinetele sunt mici ca dimensiuni, usoare, simplu de folosit astfel incat trotineta moderna a ajuns sa fie folosita din ce in ce mai des atat de copii, cat si de parinti. Trotinetele sunt acel tip de mijloc de transport pe care poate merge oricine, fara a fi nevoie de prea multe cunostinte ca sa te deplasezi.  In plus sunt ieftine, sunt foarte rezistente, din ce in ce mai sofisticate s cu siguranta nu se vor demoda niciodata, ci din contra, mereu va aparea ceva nou. Din aceasta categorie, amintim trotinetele electrice, care nu mai au nevoie de ajutorul nostru pentru a se deplasa. Desi nu ne putem plange nici de restul modelelor, acestea au in plus fata de cele clasice posibiliatea de a atinge viteze mult mai mari, fiind totodata mai simplu de manevrat.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *