Cartea în habitatul meu natural

De data asta, Super Blog 2012 îmi solicită să pun cartea Nemira în habitatulul ei natural. Apoi mă băieți, eu luai cartea și o pusăi în habitatul meu natural!

În primul rând, țin să spun că sunt genul de om care citește cam oriunde. În RATB și METROREX citesc cu drag sms-uri, pe stradă, cu un covrig sau o gogoașă în mână citesc ziare de metrou, la bibliotecă cursuri, iar în habitatul meu natural, cărți. Că nu citești pe unde apuci o carte de calitate, nu?

O carte nu se citește așa, fieștecum, să ne facem înțeleși! Ca să citești cum trebuie o carte zdravănă ai nevoie de următoarele:

– o zi în care să nu ai multe de făcut, ca să poți intra în lumea ei fără grija că întârzii undeva

– o canapea confortabilă sau un pătuț călduros

– un fotoliu „gogoașă”, cum numesc eu chestiile astea cu zăpadă carbonică în ele- sunt flexibile, se mulează bine pe spate și ceafă după ce te fâtâi puțin, așa că nu te doare gâtul- merge și o pernă mai șmecheră

– o pătură pufoasă, ca e friguț, nu vrem să răcim

– suport de picioare, așa, de dragul răsfățui- aici eu am o pilotă

– șosete pufoase, în caz că se dezvelesc piciorușele

Citeste si:  5 Stars Hosting - Pachete găzduire web începând cu 2.67 lei

– o cană de cafea cu lapte/ ciocolată caldă/ ceaiul preferat

– CARTE DESIGUUUR- în cazul meu, Crimele lui Van Gogh. Urmează să citesc Mormântul lui Zeus.

Și cam atât! Vă așezați binișor și purcedeți la treabă! Dacă  doriți, merge și o muzică în căști. Clasică ascult eu când mă apucă, pentru că e relaxantă, și nu are versuri pe care să mă apuc să fredonez. Mai jos aveți exemplu, să nu spuneți că vorbesc aiurea!

Nu mai rămâne de spus decât…LECTURĂ PLĂCUTĂ!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *