Ce ar putea învăţa bărbaţii din trilogia “Fifty Shades”?

Da. Sunt o fană a seriei Fifty Shades de am ajuns să o citesc deja de 3 ori şi i-am făcut şi un review. Şi culmea este că de fiecare dată sunt uimită şi mă îmbăt cu acţiunea şi dragostea emanată de fiecare rând în parte. Şi cine spune că bărbaţii nu ar trebui să citească genul acesta de cărţi se înşeală. Au multe de învăţat din relaţia dintre Christian Grey (acel Fifty) şi Anastasia Steele.

Astfel că am preluat din această serie 5 lucruri pe care bărbaţii le-ar putea învăţa dacă ar citi aceste serii.

În primul rând să vorbim despre sex. Nu mă refer la atingerile în zonele erogene, ci mă refer la faptul că o femeie trebuie ademenită în pat cu o privire, un joc de cuvinte, o atingere în spatele urechii, de fiecare dată cu ceva diferit. Credeţi-ne… nu e de-ajuns să fim dezbrăcate sau să vă vedem pe voi dezbrăcaţi.

În al doilea rând, legat tot de sex, ÎNCEARCĂ CEVA NOU! Nu e de-ajuns poziţia misionarului! Noi femeile avem nevoie uneori şi de altceva în afară de “vanilla sex”. Vrem să fim luate prin surprindere cu diverse jocuri (aceste 3 cărţi descriu foarte uşor câteva jocuri foarte interesante).

În al 3-lea rând vreau să vorbesc despre modul în care îţi tratezi femeia în afara patului. Ştim că în pat le trataţi ca pe nişte prinţese. Dar nu e de-ajuns. Îţi iubeşti partenera? Arată-i că ziua începe şi se termină cu ea. Ne place să fim în centrul atenţiei.

Citeste si:  De ce minţim ?

4. Posesiunea. Ne place să ştim că aparţinem cuiva fără a ni se lua din independenţă. Totuşi, aveţi mare grijă! Nu ne place să fi controlate. Nouă ne place să fim sigure că sunteţi lângă noi atunci cd avem nevoi de voi şi că arătaţi tuturor că suntem ale voastre.

Şi în ultimul rând, învăţaţi să negociaţi. Rasa feminină este una complexă, încăpăţânată şi uneori exasperantă. Mereu nouă ne sare ţandăra din orice lucru minor. Este în ADN-ul nostru. Nu încercaţi să ne puneţi la punct prin ameninţări (poate merg cele cu pusul peste picior şi plesnit uşor) ci mereu învăţaţi să negociaţi cu noi. Mereu e bine să se ajungă la un compromis sau la o cale de mijloc. Da, ştim… suntem frustrante, dar tot aveţi nevoie de noi.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “Ce ar putea învăţa bărbaţii din trilogia “Fifty Shades”?

  1. Buna Kathy! Ati lasat-o si pe Luciana sa se odihneasca? :D Fain articolul tau si trebuie sa iti dau dreptate mai ales in partea cu amenintarile; ameninta o femeie si e vai de pielea ta, mai ales daca e si mama! Sa vezi cum isi apara mamele copiii, ca niste tigroaice! Cu o buna negociere poti obtine un compromis de la o femeie. Sau mai poti apela la jocul psihologiei inverse, mai pica si in plasa asta :D

  2. Eu cred că la 2 au de învățat femeile. Am mulți prieteni bărbați, și nu cred că s-a plâns vreunul că iubita are prea multă imaginație, ci dimpotrivă! Așa că, fetelor, nu vă fie teamă să experimentați! Nu vă fie teamă că nu o să vă iasă, ori că veți fi luate peste picior! Trust me, partenerul atât așteaptă! Nu o să vă pară rău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *