Adrian Năstase, unde te vezi pentru doi ani?

Vorba aia, hai liberare!

La majoritatea interviurilor există întrebări cretine ca “unde te vezi peste cinci ani?”, “ce ești dispus să faci pentru companie?”. Probabil că sunt adunate în ani întregi de brainstorming pe buza mesei de conferință. Deh, corporatiști… Dar pentru Adrian Năstase, proaspăt condamant la doi ani de închisoare, rămâne potrivită întrebarea “unde te vezi pentru doi ani?”.

Vorba aia, hai liberare!
Vorba aia, hai liberare!

Unde se vede știe și el, dar ce va face acolo? Probabil că-și ia la subraț, sau le primește ascunse în pâine, două Tonitza, un Mannet și o duzină de Picasso pentru a avea poze cu scumpii membri ai familie. Probabil că se va gândi că e de prost gust să scrie pe blog din pușcărie, când ar trebui să fie la ananghie, astfel că se va rezuma doar la un trolling ocazional, adică cele 23 de ore pe zi, în afara celei în care tre’ să facă sport.

Eu, în locul lui, deși nu-mi doresc, aș afla profilul de Facebook al procurorului de caz și l-aș trolla cu diverse. Aș începe cu cazuri de ucidere a procurorilor de către Mafia italo-americană, apoi, aș schimba pe “Tăcerea mieilor”, pentru un moment mai sângeros. Desigur, ar merge și o poză din filmul Casino, când un pitic cu gura mare este ucis cu bâte și lăsat în deșert. Desigur, contul ar fi al unei blonde cu țâțe mari, dar inteligentă, altfel nu merge.

Sursă (da’ fără text) foto: PigPic

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *