Afla care sunt jocurile care creeaza dependenta

jocuri cu dependenta

Chiar daca nu ai avut o copilarie in care accesul la internet a fost prioritar, cu siguranta ca ai jucat cel putin unul din jocurile pe care le vom enumera mai jos. Jocurile video, indiferent de gen, de an de platforma, au fost mereu o buna metoda prin care sa iti poti pierde timpul. Unele jocuri au fost si continua sa fie atat de bune, incat au creat dependenta in randul jucatorilor.

Call of Duty 4 – un joc cu dependenta

Printre jocurile care au creat cea mai mare dependenta in randul utilizatorilor enumeram si Call of Duty 4. Acest joc video a fost lasnat in data de 5 noiembrie in anul 2007 si de atunci, orice jucator ce a avut ocazia sa il incerce a devenit un fan. Jocul face parte in franciza Call of Duty, franciza care a eliberat un nou joc din serie in fiecare an. Call of Duty 4 este diferit de jocurile CoD din trecut prin modul in care povestea se desfasoara si modul in care gamplay-ul a schimbat tactica invechita din jocuri clasice precum Counter-Strike. Jocurile care au urmat in serie au fost unele care s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au continuat sa adune din ce in ce mai multi fani.

Grand Theft Auto III – dependenta GTA

O alta franciza care a dus determinat termenul de dependenta in jocuri a fost seria GTA. Rockstar games este compania care a realizat aceasta franciza. Jocul a fost lansat pe data de 1 Noiembrie 2003 si a devenit in mod rapid unul din cele mai jucate si mai populare jocuri in istorie. Gameplay-ul nou si grafica revolutionara (la acel moment) au dus la castigarea multor fani in aceea ce avea sa fie unul din cele mai reusite jocuri din istorie. Seria continua si in ziua de astazi si s-a ajuns la GTA V, care la randul sau este unul din cele mai bine vandute jocuri pana in prezent.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *