Coşuri cadou de Crăciun pentru întreaga familie

cos_triple_imperial_luxury

 Sărbătoare a bucuriei şi a familiei, Crăciunul este cea mai potrivită ocazie de a-i surprinde pe cei dragi cu cadouri îmbelşugate, de la mic la mare. Şi pentru că nu întotdeauna dispunem de timp pentru a căuta daruri personalizate pentru fiecare membru al familiei în parte, o variantă la îndemâna tuturor constă în alegerea de cadouri pentru Crăciun din oferta magazinelor online specializate.

De data aceasta, ne îndreptăm atenţia spre colecţia de cadouri de Crăciun Borealy, retailer online ce a fost desemnat de două ori cel mai bun magazin de cadouri şi bijuterii din România, în cadrul Galei Premiilor E-commerce. În cele ce urmează vă vom explica în ce constau coşurile cadou de Crăciun Borealy şi de ce acestea îşi vor bucura şi răsfăţa nu doar destinatarii – prieteni, colegi, parteneri de afaceri sau rude – ci şi familiile lor.

Varietatea conţinutului măreşte atractivitatea coşurilor cadou de Crăciun Borealy

Concret, iată componeţa unui coş cadou de Crăciun pregătit de echipa magazinului online Borealy, respectiv a săniuţei cu daruri Basilur and Chocolat Luxury Gift: o sticlă de vin roşu sec Bordeaux – Les Petites Caves, cafea naturală şi instant Grande Cuvee Davidoff, ceai negru Ceylon oferit într-o cutie metalică de săbătoare, sub formă de carte cu admirabile ilustraţii de iarnă, bomboane Ferrero Rocher, un cozonac traditional de casă, cea mai fină ciocolată belgiană în varianta sa tartinabilă – Pate Tartiner Leonidas, un gem franţuzesc 100% natural – Les Saveur d’Yveline, decoraţiune pentru gâtul sticlei de vin, o cană de sărbătoare, lumânare decorativă de Crăciun, un coş din nuiele împletite, lucrat sub forma unei săniuţe, alături de alte decoraţiuni specifice de iarnă.
Toate acestea sunt oferite într-o prezentare atractivă şi elegantă, iar calitatea este principalul criteriu de selecţie a produselor ce îmbogăţesc frumoasele coşuri cadou de Crăciun Borealy. Adulţii se vor răsfăţa cu savoarea vinului roşu Bordeaux, a cafelei Davidoff şi a ceaiului negru Ceylon, iar cei mici şi nu numai –  cu delicioasa ciocolată belgiană, cu gemul franţuzesc 100% natural. Cât despre cozonacul tradiţional de casă – acesta îşi va revendica locul binemeritat pe masa de sărbătoare, luminată blând de flacăra lumânării decorative, spre încântarea şi satisfacţia întregii familii.

Coşurile cadou de Crăciun – expresii ale generozităţii şi bucuriei de a dărui

Aceste cadouri sunt variante excelente pentru celebrarea marilor sărbători creştine de peste an, mesajul lor fiind tradus prin preţuire, respect, afecţiune, consideraţie, bucuria de a dărui şi onoarea de a primi. Colecţia de coşuri cadou de Crăciun Borealy este foarte variată, oferind seturi cu caracter business, corporate sau informal, daruri de lux pentru şefi sau parteneri de afaceri, precum şi seturi pentru cei mai apropiaţi – inclusiv pentru întreaga familie. Toate acestea vă aşteaptă pe rafturile virtuale ale magazinului online Borealy, locul unde Moş Crăciun şi-a adăpostit sacii plini de emoţii şi bucurii!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Coşuri cadou de Crăciun pentru întreaga familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *