Alegerea cărucioarelor – misiune posibilă

image001

Doar cei care nu au fost nevoiți să aleagă un cărucior cred că aceasta este o treabă simplă. Dacă așteptați un bebeluș și începeți să cauți un prim vehicul pentru el, vei fi convinși că diversitatea pieței poate fi dificilă pentru dvs. Trebuie să luați în considerare nu numai viziunea, ci și multe caracteristici tehnice și disponibilitatea diferitelor elemente suplimentare.

Cu ajutorul magazinului online Kidso, alegerea unui cărucior devine o misiune posibilă.

Cărucioare de calitate și sigure

Prima întrebare pe care și-o pun părinții este ce criterii ar trebui să îndeplinească un cărucior bun. Calitatea, siguranța, confortul și aspectul frumos sunt principalele cerințe pentru orice achiziție a unui cărucior. Catalogul Kidso oferă o gamă largă de modele cu caracteristici tehnice excelente, care sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

Produsele sunt de calitate garantată și îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale de siguranță. La toate modelele, siguranța copiilor este asigurată de plăci de siguranță, au și centuri de siguranță pentru mâini. Construcțiile sunt fiabile și sunt realizate din materiale sigure pentru sănătatea bebelușului. Toate cărucioarele comandate de kidso.bg au carduri de garanție.

Catalogul magazinului online oferă informații detaliate despre caracteristicile importante ale tuturor articolelor, iar pentru o orientare mai ușoară există fotografii ale modelelor. Sunt descriși toți parametrii produsului, cum ar fi greutatea, dimensiunile în stare pliată și desfăcută, dimensiunile roții etc.

image002

Un punct important la alegere este confortul micului pasager. Cărucioarele sunt manevrabile, iar roțile au amortizoare pentru o călătorie mai ușoară. Scaunul este confortabil și căptușit cu țesătură moale. Spătarele pot fi reglate în mai multe poziții din spate, inclusiv în poziția „somn”. Suportul pentru picioare este, de asemenea, reglabil.

Confortul copiilor este asigurat și de umbrele de soare și de viziere detașabile. Pentru confortul părinților, mânerele sunt ergonomice și pot fi reglate în diferite poziții de înălțime. Modelele de vară se pliază extrem de ușor – acest lucru se poate face prin simpla apăsare a unui buton și cu o singură mână.

image003

Cărucioare sunt însoțite de multe accesorii utile. Acestea sunt o husă pentru picioare, o geantă, o salteluță moale pe două fețe, adaptoare pentru scaune. Portbagajele mari și coșurile pentru cumpărături sunt foarte practice.

Prețurile cărucioarelor de pe Kidso sunt într-o gamă foarte largă și fiecare familie își poate alege în funcție de bugetul familiei.

Cărucioare practice combinate

Părinții practici apelează tot mai mult la cărucioare combinate de tip 2 în 1 și 3 în 1. Multe dintre modelele de cărucioare oferite de magazinul online Kidso sunt adaptate creșterii bebelușului și au un coș de vară , un coș nou-născut și un scaun auto. Cel mai adesea, coșul nou-născut se transformă într-un scaun de vară.

image004

Coșul este potrivit pentru bebelușii de până la 6 luni. Este ușor de transportat, are un mâner confortabil și poate fi montat pe șasiu în direcții diferite. Pentru un confort mai mare, există mai multe poziții pentru capul bebelușului.

Pe unele modele poate fi folosit pe o suprafață solidă plană și ca leagăn pentru adormire. Scaunul auto are și un mâner de transport confortabil. Scaunul timp de 6 luni este reglabil într-o poziție complet înclinată, ceea ce permite somnul în timpul plimbărilor lungi.

Construcția este foarte ușoară, ceea ce face căruciorul ușor de transportat. Roțile au o suspensie, care asigură o mișcare lină și fără probleme și o deplasare moale pe suprafețe inegale. Roțile din față sunt pivotante și au capacitatea de a se bloca, iar spatele are un sistem de frânare.

Carucioare de marcă cu aspect modern

Magazinul online Kidso oferă cărucioare pentru copii numai de la mărci de renume. Puteți compara și alege între modelele Zizito, Chicco, Lorelli, Chipolino, Kikkaboo , BebeDue, Cangaroo, Graco și altele.

Viziunea căruciorelor este în concordanță cu tendințele moderne ale modei în ceea ce privește modelele și desenele, precum și soluțiile de culoare. Părinții pot alege culorile tradiționale pentru bebeluși pentru băieți și fete – albastru și roz.

Din ce în ce mai mult, se folosesc culori unisex, potrivite pentru ambele sexe, cum ar fi gri deschis și închis, verde, maro, negru și altele. În plus față de o singură culoare, există și cărucioare într-o combinație de două sau mai multe culori și cu imprimeuri actuale. Combinația cu detalii și motive frumoase ajută și la aspectul atractiv.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *