Utilitatea unui credit online pentru o interventie ortodontica

credit online dentist

Aparatul ortodontic nu este un moft, este o necesitate pentru pacientii adulti, dar si pentru copii si adolescenti, iar un credit rapid este o solutie foarte buna pentru a putea face fata acestor interventii si pentru a acoperi costurile mai mici sau mai mari (uneori de cateva mii de lei) ale acestor servicii si produse stomatologice.

O data cu evolutia tehnologiei, modelele cele mai solicitate de aparate dentare nu mai sunt cele clasice, metalice, foarte vizibile, ci exista acum aparate dentare ceramice, cu safire, invizibile, care nu se observa la pacienti, dar care costa si mai mult. Pentru ca unii pacienti, oricat ar incerca nu pot sa isi planifice bugetul pentru a economisi bani pentru aceste servicii, ajutorul unui IFN online se va dovedi foarte important.

Pretul unui aparat dentar

Pretul unui aparat dentar este influentat de mai multi factori si anume:

  • aspectul estetic – cu cat aparatul este mai vizibil, cu atat este si mai ieftin;
  • sanatatea danturii – cu cat pacientul are mai multe probleme de sanatate precum carii sau alte probleme, va fi nevoie de un imprumut urgent mai mare pentru a face fata cheltuielilor;
  • modelul de aparat dentar ales – aparatul dentar metalic este mai ieftin decat cel ceramic, cu safire sau invizibil;
  • durata de purtare – purtarea unui aparat dentar difera de la un pacient la altul, media fiind de 18-24 de luni.
Citeste si:  Spune-mi ce tip de relatie ai ca sa iti zic cat va dura

Pretul mediu la unui aparat dentar porneste de la 2500 de lei dar poate depasi 5000 de lei pe arcada, deci costul final se dubleaza. Cea mai populara varianta de aparat dentar este si cea mai ieftina, aparatul cu bracketi metalici, deloc confortabil si foarte vizibil.

Cea mai scumpa varianta de aparat dentar este cea invizibila, care se adreseaza pacientilor mai pretentiosi sau care au o viata sociala foarte activa. Aparatul dentar incognito sau invisalign are un pret mult mai mare decat aparatul clasic, ajungand pana la 10000 de lei pentru fiecare arcada, ceea ce inseamna ca un credit nebancar se poate dovedi util in acest sens.

Nu in ultimul rand, la costurile de montare a aparatului dentar se adauga si costurile controalelor care se fac in mod regulat la medicul stomatolog si care se platesc, iar costurile difera de la un cabinet la altul. Aparatul dentar nu este un moft, ci este o necesitate, o investitie in aspectul fizic, dar si in sanatatea danturii, care ramane pentru toata viata pentru pacient.

Aceasta provocare financiara se va dovedi usor de trecut cu ajutorul sprijinului unui IFN pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat surprinzatoare si pe o perioada indelungata. Avantajele care se obtin se materializeaza in cel putin urmatoarele aspecte:

  • banii se obtin foarte repede si intra pe cardul mentionat in contract;
  • accesul rapid si non-stop la o suma de bani disponibila in cont;
  • posibilitatea de a beneficia de un imprumut sigur, indiferent de suma;
  • imprumutul este la un click sau la un apel telefonic distanta.
Citeste si:  Comunicarea in afaceri in lumea moderna

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *