Analiza blogevent.ro din partea site-info.ro

Salut, sunt Andrei de la www.site-info.ro și astăzi voi scrie un guest post aici. În ultima vreme am făcut review-uri la bloguri și am dat sfaturi în blogosferă, iar astăzi m-am gândit să fac un review pentru acest blog.

General
Blogevent.ro, pagerank 4, alexa rank 858,265 , cu 286 link-uri către tine. Numărul de linkuri este suficient de mare pentru a obține pagerank 5, însă ai nevoie de mai mult conținut text pe homepage. Am postat la mine pe blog, un articol numit. Cel mai uşor mod de a obține pagerank 5. Te sfătuiesc să îl citești poate mai schimbi ceva la layout.

Social Media
Ei bine, aici avem o mare problemă întrucât blogul tău este absent de pe rețelele de socializare. Personal consider acel Like box a fi indispensabil oricărui site, întrucât mediul social aduce un plus de vizitatori. În caz că nu știai, în momentul în care primești un like pentru pagina de facebook al blogului tău, acel uşer subscrie la viitoarele mesaje pe care le vei posta ulterior. De asemenea te sfătuiesc să introduci botunul share la sfârşitul articolelor pentru a favoriza distribuirea acestora în mediul social.

SEO
Deși în mare parte îndeplinești toate exigenţele mele în materie de seo, ai însa o eroare de tip basic numită ip canonicalization. Pe scurt ip site-ului IP : xx.xxx.xx.xx nu redirecţionează către numele domeniului. Asta ar putea crea probleme cu indexarea dacă motorul de căutare indexează atât după ip cât şi după domeniu.Eu îţi sugerez să corectezi ăsta folosînd 301 re-write în .htaccess astfel încât ip-ul să nu fie indexat.
În rest, structura linkurilor este bună,ceea ce înseamnă că știi cum să folosești linkurile.

Citeste si:  SEO Power - alegerea potrivita pentru o promovare calitativa

INTERNAL PR FLOW
85.8%
EXTERNAL PR FLOW
11.7%
EVAPORATED PR FLOW
2.5%

Acesta a fost un scurt review, dacă printre cititori sunt doritori, vă aştept în vizite pe blogul meu.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Analiza blogevent.ro din partea site-info.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *