Savages – Brutele

Am câștigat, a doua oară pe anul acesta, concursul Laurei, și am primit o invitație dublă la Savages. De data asta, a fost rândul meu să o scot pe Kathy la cinema!

Filmul, vreau să vă spun, este genial! Pe bune! Adică mă așteptam să fie ceva gen înșiruire de clișee! Doi bărbați frumoși foc, sexoasa blondă răpită, cum o salvează voinicii?

Dar nu este chiar așa! Este ceva mai original decât ai crede la prima vedere. Un singur aspect am reușit să prevăd în tot filmul! Și credeam că după el, știu ce urmează….răăăău am făcut să cred asta!

Dar hai să vă spun povestea!

Băieții cei atrăgători, Chon și Ben, au o afacere uriașă cu marijuana de cea mai bună calitate.  Fata, O, îi iubește pe amâdoi, iar pe ei nu îi deranjează asta!  Și nu este ca și cum doi prieteni buni ar împărți o femeie ușoară. Tipa este cu capul pe umeri, iar între cei trei este o prietenie fantastică, extrem de ciudată, care îi leagă mai strâns decât își imaginează lumea!

Lumea, o include și pe Elena la Reina, capul cel mare și invincibil al mafiei drogurilor, care o răpește pe O, pentru ca „afaceriștii” să i se alăture. Planul este, cum v-ați dat seama, bazat pe șantaj! Viitorii parteneri, conform ideilor trasate de nemiloasa femeie și angajații săi, urmează să predea la început droguri. Însă libertatea iubitei nu este atât de ușor de cumpărat, mai ales când o scorpie fără inimă trage sforile jocului. Continuare

Citeste si:  13 filme documentar care au schimbat lumea si ne-au schimbat punctul de vedere

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *