Sexul-Manual de intrucțiuni

Am primit această carte acum câteva zile de la un prieten foarte drag. Înlăturând amuzamentul cu care este scrisă, cartea este un instrument foarte util pentru persoanele cu o viață sexuală activă.

Felicia Zopol, autoarea acestei cărți, a reușit să ilustreze foarte bine importanța comunicării și a cunoașterii de sine în timpul unui act sexual.

Manualul de intrucțiuni începe cu o prezentare a părților corpului, explicând importanța acestora în activitățile sexuale. ”Felicitări! Dacă nu ai fost victima vreunui accident cu o treierătoare, corpul tău are preisntalat tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de satisfacție și plăcere sexuală totală.”

Veți găsi propuneri în legătură cu locurile unde puteți face sex, modalități,  vă sunt sugerate și câteva poziții mai exotice, eventuale jocuri sexuale, fantezii. Autoarea mizeză foarte mult pe importanța preludiului, atât la femei cât și la bărbați, dând o multitudine de sugestii din care vă puteți alege. Igiena personală de asemenea este prezentată ca un lucru foarte important. ” Este important să-ți igienizezi corpul înainte de a trece la orice conexiune sexuală. Neefectuarea acestei sarcini ar putea duce la setarea partenerului pe modul decuplare.

Sexul – manual de instrucţiuni este un antidot împotriva tuturor zvonurilor şi vorbelor în vânt promovate de cultura consumeristă. Acesta este un ghid pentru intensificarea plăcerii prin îngrijirea corectă, întreţinerea şi valorificarea părţilor sexuale, a instrumentelor şi a tehnicilor de lucru.

Vă invităm să lecturați această carte cu plăcere, în speranța că va fi utilă atunci când va fi nevoie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Sexul-Manual de intrucțiuni

  1. “Tehnicilor de lucru” – ma amuza putin aceasta formulare, dar trebuie sa recunoastem ca, da, e de lucru! :D

  2. Am citit-o si eu si, pe langa faptul ca am ras cu lacrimi, am si invatat lucruri utile. O recomand tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *