Avantajele și dezavantajele unei manichiuri cu gel!

nail salon manicure

Pentru persoanele care preferă manichiurile clasice, precizăm câteva lucruri interesante despre avantajele și dezavantajele metodelor moderne de îngrijire a unghiilor.

Una dintre cele mai importante probleme pe care le ridică manichiurile clasice este … durata ei. Toate doamnele cunosc foarte bine faptul că, ojele clasice nu rezistă prea mult. Dacă luăm în calcul și treburile zilnice din casă, nici nu au cum să fie foarte rezistente mult timp.

Producătorii din industria de înfrumusețare au realizat foarte multe produse moderne în ultimii 20 de ani. Printre acestea este și gelul pentru unghii. Tinerii l-au îndrăgit imediat!

Cele mai importante avantaje ale manichiurii cu gel

Gelul ultramodern pentru manichiuri de actualitate a fost conceput pentru a imita într-un mod perfect unghiile naturale. Persoanele care își îngrijesc unghiile cu un astfel de gel cunosc deja duritatea acestui produs. Datorită lui rezistența manichiurii este îndelungată. Cu ajutorul unui astfel de produs, persoanele cu unghii scurte se pot bucura de extensii și un nou look modern.

O oja clasică, spre exemplu, durează 3-4 zile. O manichiură cu gel modern poate dura 3-4 săptămâni. Gelul pentru unghii se usucă aproape instant, uscarea fiind realizată cu ajutorul unor lămpi speciale de tip UV sau LED.

Un alt avantaj important este acela că pot fi făcute mult mai multe forme de unghii și manichiuri: cu decor unghii, sub formă de extensii  care pot avea forme și lungimi diferite, cu tatuaje, etc. La acest avantaj mai adăugăm și faptul că aspectul manichiurilor realizate cu gel este în permanență foarte proaspăt și apropiat de culoarea naturală a unghiilor.

Dezavantajele manichiurilor moderne

Deoarece substanțele moderne au nevoie de adeziune foarte bună unghiile, trebuie pilite bine. Așadar, în timp, datorită acestui lucru, pot deveni mai fragile pentru că se subțiază. Este foarte adevărat că manichiurile moderne sunt foarte rezistente, însă, luați în calcul și faptul că gelurile se îndepărtează mai greu. Menținerea unghiilor în acetonă timp îndelungat înseamnă expunerea acestora la deshidratare.

Deoarece o manichiură modernă implică produse complexe, recuperarea completă a unghiilor după o manichiură cu gel necesită aproximativ 6 săptămâni.

Intervalul de timp poate varia, în funcție de natura unghiilor dumneavoastră și de felul în care a fost realizată manichiura.

Produse profesionale de bună calitate pentru manichiuri moderne

Dacă analizăm  toate avantajele și dezavantajele descrise mai sus, este cert că cea mai bună opțiune pentru persoanele care doresc să arate impecabil, este ca alegerea produselor să se realizeze cu atenție mai mare. Enails este numele unui important distribuitor din România care comercializează cu succes produse profesionale și semiprofesionale de o excelentă calitate și la un preț foarte bun.

Pe site-ul companiei Enails.ro sunt prezentate toate categoriile principaledeproduse  care sunt recomandate atât pentru saloanele de înfrumusețare cât și pentru persoanele care obișnuiesc să își îngrijească singuri unghiile acasă. Consultați oferta, poate fi exact ceea ce aveți nevoie în momentul de față!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *