La ce serial Netflix sa te uiti in functie de semnul tau astrologic?

Netflix iti propune mai nou, se pare, sa iti alegi seriale noi si filme noi in functie de semnul tau astrologic. Taur, Varsator, Rac sau Capricorn… se pare ca preferintele nu sunt aceleasi in ceea ce priveste filmele si serialele, tinand cont de semnul astrologic.

Daca esti abonat Netflix de ceva ani, poate ca uneori iti lipseste inspiratia pentru a gasi la ceea ce sa te uiti. Deci daca te-ai saturat si tu sa stai mai mult de o jumatate de ora in fata televizorului cautand printre filme si seriale, fara sa reusesti sa alegi ceva, se pare ca poti face cele mai bune alegeri in funcrie de semnl tau astrologic.

Sfaturile Netflix pentru fiecare semn astrologic.

Netflix, sau mai degraba un community manager mai inspirat, a dat o noua modalitate mai originala de a gasi programul potrivit. O cautare bazata deci pe semnul tau astrologic.

In bara de cautare deci, este de ajuns daca scrii Taur, Capricorn sau Scorpion pentru a gasi afisata o lista de filme, seriale si documentare diferite. Atentie insa, deoarece nu sunt bazate pe caracteristicile proprii semnului tau astrologic, ci pe cuvintele cele pe care acesta le desemneaza.

Deci daca esti Leu de exemplu, Netflix te va sfatui sa te uiti la documentarul Tiger King, Mowgli, Madagascar sau LionHeart. Daca esti Fecioara, Netflix iti va propune sa te uiti la noutatea Cursed, la serialul Virgin River, la 40 Years Old Virgin, la serialul Baby sau la Warrior Nun. Lucrurile nu sunt atat de amuzante pentru cei care sunt Rac, acestia propunandu-li-se titluri precum Brain on Fire, To the Bone si multe altele.

Citeste si:  Trei tipuri de biciclete care imbunatatesc viata!

Iar site-ul specializat Nylon a incercat sa stabileasca o lista care sa contina de aceasta data nu cuvantul, ci filme sau seriale care sa se potriveasca caracterului fiecarui semn astrologic.

Un alt site, Psychic World, a stabilit si el o lista, la fe ca si Screenrant sau Stylecaster. Daca asociem toate aceste selectii, iata care sunt titlurile care ti se potrivesc.

– Varsator: Sex Education, Tiger King, Unbelievable.

– Pesti: Jane the Virgin, Unstoppable, Bojack Horseman, The Witcher.

– Brbec:  RuPaul’s Drag Race, Raising dion, Last Chance U, Big Mouth.

– Taur Trinkets, Daredevil, Twin Peaks.

– Gemeni : Marcella, Gilmore Girls, Living With Yourself, Love is Blind.

– Rac: Too Hot To Handle It, Gentefied, I Am Not Okay With This, You.

– Leu: Nailed It, Spinning Out, The Politician, Pose.

– Fecioara : Manhunt: Unabomber, The Politician, The Ranch, Outlander.

– Balanta: Designated Survivor, Unorthodox, Luke Cage, Locke & Key.

– Scorpion: How to Get Away with Murder, Ghost Bride, You.

– Sagetatotr: Prison Break, Feel Good, Ozark.

– Capricorn: Modern Family, Cheer, #BlackAF, The Haunting of Hill House.

Bineinteles, acest lucru nu te impiedica sa te uiti si la alte titluri sau sa te inspiri de la titlurile altor semne astrologice. In orice caz, nu uita ca si ascendentul tau este important. La fel ca si semnul tau lunar.

Citeste si:  Cele cinci lectii de viata de retinut din serialul The Good Place

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *