Un top al celor mai bune filme pentru adolescenti

Uneori avem tendinta sa ne intrebam ce le place adolescentilor nostri datorita faptului ca diferentele dintre generatii sunt din ce in ce mai mari, pe masura trecerii anilor. Ce am adorat noi in tinerete ei considera complet depasit. Adolescentii au nevoie de noutati. Pe langa jocuri video, muzica, moda, filmele raman un centru de interes pentru ei. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top al celor mai bune filme pentru adolescenti.

Hunger Games (2012)

Intr-un viitor apropiat, Statele Unite ale Americii au devenit un guvern federal distopic in care fiecare din cele 12 districte trebuie sa trimita un baiat si o fata sa lupte in cadrul unui eveniment anual televizat care poarta numele de Hunger Games. Singurul inconvenient: ucide altfel vei fi ucis. Atunci cand sora mai mica a lui Katniss este trasa la sorti pentru a participa, aceasta din urma decide sa ii ia locul…

American Pie (1999)

Terorizat de faptul ca a fost surprins de parintii sai in fata unui film pentru adulti, Jim, elev in ultimul an de liceu, face un pact impreuna cu gasca de prrieteni: isi va pierde virginitatea inainte de a incepe facultatea. Mai au la dispozitie doar trei saptamani pentru a pune in practica toate tehnicile de seductie posibile si imposibile. Un lucru este sigur, Jim nu se va mai uita nicidata la fel la o placinta cu mere.

Project X (2012)

Trei elevi de liceu iau decizia de a iesi din anonimat. In aparenta, proiectul lor pare cat se poate de inofensiv deoarece au intentia de a organzia una din cele mai memorabile petreceri. Insa nimic nu i-ar fi putut pregati pentru ceea ce urmeaza sa traiasca pe pielea lor. Zvonul se raspandeste cu o viteza ametitoare in timp ce visele unora se naruie, rezultatele scolare ale altora sunt din ce in ce mai dezastruoase si legendele prind viata…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *