Internetul si dependenta- cum poti evita sau cum te poti trata

In ultimul timp suntem martori la o extindere a lumii digitale care ne acapareaza mai mutl decat credeam. La fiecare minut suntem conectati, cu fiecare secunda in care suntem deconectati credem ca pierdem ceva important. Efectele mai putin placute a ceea ce inseamna capitolul internet in viata sunt vizible la orice pas si pana sa cadem victime ale acestuia este timpul sa luam masuri.

Dependenta si internetul

Desi pare greu de crezut stiai ca negarea este o prima faza a bolii? Este dificultatea in a crede ca este posibil asa ceva si raportat la cazul personal ca ai ajuns si tu in acel punct. Este un simplu si mic pas de la placere la dependenta si o data ce te-a acaparat nu esti pierdut. Pentru ca intoarcerea la viata sanatoasa este intentia campaniile pentru o dezintoxicare altfel sunt deja raspandite in lume, la fel ca si internetul.

dependenta-de-internet

Cum se manifesta dependenta de internet cum poti sa o tratezi

Ai senzatia ca daca nu esti conectat la internet esti pierdut? Stari de anxietate frecevente in astfel de cazuri? Nervozitate, apatie, lipsa de energie si chef cand internetul nu este parte din viata ta; pe scurt dorinta permanenta de a fi online, de a citi, de a schimba informatii, de a te loga pe retele de socializare etc. Semnele sunt vizibile si cand vine vorba de viata personala si sociala care practic nu mai exista in conditiile in care internetul este maximul de interes.

In numele nevoii de a tratat o alta boala moderna in diferite state se organizeaza excursii care practic te izoleaza; ideea este sa te lasi acaprat de natura si sa uiti de modern si internet. Unele lanturi hoteliere vin cu o alta propunere atractiva, de la a preda practic telefoanele sau tabletele la receptie pana la sugestii de jocuri. Insa si afacerile cu clinicile de dezintoxicare de internet au inceput sa se faca cunoscute, dat fiind si cererea pe piata.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *