Tot ce se stie deja despre sezonul 7 din Orange Is The New Black

Sezonul 7 din serialul Orange Is The New Black va fi si ultimul. Ocazia ideala deci de a ne lua la revedere de la detinutele din Litchfield, ale caror aventuri le-am urmarit cu sufletul la gura pana acuma.

Numeri si tu zilele pana cand va aparea sezonul 7 de la Orange Is The New Black? Pentru a nu-ti pierde rabdarea inca, iti prezentam in acest articol toate informatiile ce se stiu pana la ora actuala despre noul sezon.

Sfarsitul sezonului 6 ne-a rezervat o multime de suprize neplacute. Piper- dupa casatoria sa emotionanta cu Alex si-a regasit libertatea,  Lorna a nascut prematur, Taystee a fost condamnata pe nedrept pentru uciderea lui Piscatella iar cele doua surori « infernale » Carol si Barbara s-au ucis una pe alta, in timp ce blocul C si blocul D au ingropat securea reazboiului la o partida de kickball.

Scenariul sezonului 7 din Orange Is The New Black

Chiar daca au fost oferite putine informatii cu privire la ultimul sezon al serialului Orange Is The New Black, cei din productie au afirmat deja ca personajul lui Piper, chiar daca a iesit din inchisoare, va aparea si in acest sezon. Ocazia deci de a o descoperi in afara vietii de detinuta de la Litchefield. Lumea spera ca dupa 3 ani lungi de detentie, isi va regasi fericirea alaturi de Alex.

Sezonul 7 din Orange Is The New Black este si ocazia ideala de a vedea cum vor evolua relatiile dintre Blocul C si Blocul B, acum ca Barbara si Carol nu mai sunt acolo. In absenta celor 2 matroane de la Litchefield, cartile vor fi redistribuite si noi lideri vor putea lua controlul.

Badisson si Daddy, vechi ajutoare ale lui Carol si Barbara, vor putea astfel sa se faca remarcati si Red, care avea obiceiul sa dirijeze totul va putea si el sa profite de situatie.

Se spera si la redresarea situatiei lui Taystee, condamnata pe nededrept pentru uciderea gardianului Piscatella. O marturie a lui Suzanne sau Cindy ar putea sa o salveze de la o condamnare pe nedrept.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *