Batman Arkham City, peste 6 milioane de exemplare vandute

Batman Arkham City

Batman Arkham City, peste 6 milioane de exemplare vandute !!!

Cei de la Warner Bros. Interactive au făcut public că până la data de 31 decembrie 2011 au trimis spre vânzare magazinelor de specialitate nu mai puțin de 6 milioane de unități din jocul action produs de studiourile Rocksteady, si anume Batman Arkham City.

De la Sorin am aflat ca Christopher Nolan a anunţat oficial că nu va mai regiza o continuare a seriei The Dark Knight  ( Batman )  .

Arkham City este destul de limitat ca dimensiuni, fiind creat dintr-o porţiune a întregului oraş Gotham, transformată de primarul Quincy Sharp într-un “mediu deschis” de detenţie pentru mai toţi criminalii periculoşi. De asemenea, în timp ce în titluri precum Grand Theft Auto sau inFamous există o anumită componentă de joc sandbox, în care jucătorul se poate abate de la firul misiunilor pentru a pierde pur şi simplu timpul prin oraş şi a se “juca” cu mediul înconjurător şi ocupanţii acestuia, în Arkham City lucrurile sunt mult mai atent “regizate”.

La fel ca precursorul său, Batman: Arkham City foloseşte motorul grafic Unreal Engine 3 şi o face într-un mod de-a dreptul entuziasmant. Oraşul (chiar dacă nu este extrem de mare) poate fi traversat fără pauze de loading, iluminarea pe timp de noapte arată excelent, razele lunii strălucesc într-un mod spectaculos, iar interioarele sunt realizate din nou într-un stil ce aminteşte de viziunea lui Tim Burton asupra universului Batman.

Citeste si:  GeForce Now: noile jocuri ale saptamanii 28 octombrie

Personajele principale sunt modelate în detaliu, iar vocile acestora sunt excelent interpretate. Este demn de apreciat faptul că producătorii au făcut efortul de a coopta distribuţia originală din serialul animat pentru a da viaţă unor personaje precum Batman (Kevin Conroy) sau Joker (Mark Hamill). Şi restul personajelor au în spate actori faimoşi, precum Nolan North (Uncharted, Assassin’s Creed) în rolul lui Penguin.

Batman: Arkham City

Trebuie amintite şi cele câteva probleme care împiedică Arkham City să atingă perfecţiunea. Ocazionalele problemele de control ivite în Arkham Asylum sunt prezente şi aici, iar firul principal al poveştii… să zicem că are şi momente mai puţin inspirate. De asemenea, în cazul în care decideţi să nu instalaţi pe hard-disk-ul consolei versiunea de Xbox 360 a jocului, încărcarea texturilor din mediul înconjurător poate deveni deranjantă.

Totuşi, acestea sunt defecte ce pot fi trecute cu vederea destul de uşor, mai ales în condiţiile în care restul jocului este atât de reuşit. Fie că doriţi să retrăiţi momentele din seria animată Batman, fie că doar vreţi să vă delectaţi cu un joc de calitate, există un remediu – Batman: Arkham City, cel mai bun joc cu supereroi creat vreodată.

Batman: Arkham City pentru PC aici
Batman: Arkham City pentru PlayStation 3 aici.

Citeste si:  Cele mai populare jocuri ale anului 2014

Update la sursa: Syber.Sub18.Ro !!!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *