Ce tastatura gaming alegi? Sfaturile noastre

Pentru un gamer, tastatura este una din cele mai importante periferice. Numeroase sunt criteriile de luat in considerare atunci cand alegem o tastatura pentru gaming precum tipul de switch, dimensiunea tastaturii, functionalitati suplimentare, etc.

Ce tastatura gaming alegi?

Este important ca tastatura aleasa sa raspunda nevoilor si cerintelor jucatorului. Unii jucatori prefera tastatura mecanica in timp ce altii prefera tastatura membrana. Tastatura mecanica ofera un mai bun raspuns si o durabilitate crescuta dar sunt, in egala masura, mai scumpe. Tastaturile membrana sunt mai ieftine dar nu sunt atat de durabile si pot avea un raspuns mai ineficient.

De asemenea, exista diferite tipuri de switch-uri disponibile in cazul tastaturilor mecanice. Cele mai curente sunt switch-urile rosii, albastre si maro. Fiecare din acestea ofera o experienta diferita de tastare. Cele de culoare rosie sunt mai silentioase, switchurile de culoare albastra sunt mai audible si cele de culoare maro ofera o senzatie mai blanda de tastare.

Dimensiunea tastaturiii este in egala masura importanta. Tastatura compacta este perfecta pentru un jucator care nu dispune de prea mult spatiu in timp ce o tastatura full-size este mai adaptata pentru jucatorii care nu duc lipsa de spatiu. Functionalitatile suplimentare pot fi in egala masura importante pentru unii gameri. O tastatura fara fir este perfecta pentru jucatorii care isi doresc o mai mare libertate de miscare in timp ce tastatura cu fir permite un timp mai bun de raspuns.

Citeste si:  Noul PlayStation Plus: data lansarii, informatii, pret, functionalitati…va spunem totul chiar acum

Cum alegi tastatura de gaming?

Tipul tastaturii. Majoritatea gamerilor au preferinte specifice atunci cand vine vorba de materiale, de dimensiune si functionalitati. Unii prefera tastatura mecanica in timp ce altii prefera o tastatura cu membrana. Unii isi doresc tastaturi compacte in timp ce altii prefera tastaturi mai mari cu butoane multe. Indiferent de preferintele tale, exista cu siguranta o tastatura de gaming perfecta pentru tine.

Alege tastatura de gaming in functie de jocurile preferate. O tastatura de gaming reprezinta un periferic important special conceput pentru pasionatii de jocuri video. Ofera o mai buna precizie si o mai mare sensibilitate decat o tastatura clasica ceea ce ii permite jucatorului sa controleze cu mai mare usurinta jocul. In plus, tastatura de gaming este in general dotata cu functii suplimentare precum taste programabile.

Inainte sa alegi tastatura trebuie sa determine care este tipul de joc pe care il vei juca mai des. Jocurile de strategie precum League of Legends sau Dota 2 necesita o mai mare precizie din partea jucatorului, o sensibilitate crescuta in timp ce jocuri precum Counter Strike sau Overwatch nu sunt atat de exigente in termeni de precizie insa tastatura va trebui sa fie cat mai reactiva cu putinta pentru a optimiza deplasarile jucatorului in timpul jocului si sa te ajute sa faci fata celor mai de temut adversari. Daca jocurile de strategie sunt pasiunea ta vei avea nevoie de o tastatura cu taste mai sensibile.

Citeste si:  Persona 3 : Dancing si Persona 5 : Dancing – asaltul ringului de dans

Apoi, trebuie sa stabilesti care sunt functionalitatile dorite de la o tastatura. Daca esti pasionat de jocurile de strategie atunci tastele programabile te pot ajuta sa iti controlezi jocul.

Daca respecti sfaturile de mai sus vei gasi tastatura perfecta pentru tine.

Quel clavier gamer choisir ? | Nos conseils

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *