Pokemon Unite un nou joc pentru a juca in echipe pe Nintendo Switc sau smartphone

Dupa Pokemon GO, inca un joc nou va declansa, cu siguranta pasiuni nebanuite. Pokemon Unite este un joc care se anunta mai strategic cu luptele sale de cinci contra cinci si campurile de adversari care trebuie sa fie distruse. Un joc care se poate juca atat pe smartphone, cat si pe Nintendo Switch.

Cu ocazia noului eveniment on-line, Pokemon Presents, care a avut loc de curand, toti fanii Pikachu si colegii sai, au avut parte de o mare supriza. Acest nou joc, despre care se tot zvoneste deja de foarte multa vreme, va aparea in curand si le va permite jucatorilor sa sa se infrunte in echipe, dar si intr-o maniera mai strategica, gen League of Legends.

Dupa 20 de ani de absenta, iata ca Pokemon Company se aliaza cu Tencent pentru a dezvalui un nou titlu foarte promitator.

Ideea este deci un joc Pokemon Unite cooperativ, accesibil tutuor, dar care permite cele mai complexe jocuri, a explicat Tsunekazu Ishihara, presedinte The Pokemon Company. Iata deci ca noul joc Pokeomn Unite este un fel de MOBa free-to –play care va incalzi fparte bine telefoanele smparhpne, dupa cum a facut-o nu demult si Pokemon Go si intr-o mica masura si Pokemon Masters.

Fiecare partida se deruleaza intr-o arena care separa doua part adverse. In acest joc de comabat, jucatorii se vor infrunta cinci cate cinci. Fiecare isi va alege un Pokemon, apoi se alatura grupului. Concret, jocul Pokemon Unite ii va duce pe jucatorii sai in cadrul unei arene perfect simetrice cu trei cai, cu un camp rosu si un camp albastru. Fiecare echipa va trebui sa castige mai apoi cele cinci socluri strategice dispuse prin arena si sa castige luptele pentru a aduna mai multe puncte. In ceea ce priveste atacurile, putem regasi aici clasicele Pokemon, dar si un „Coup Unite” un atac mai puternic, capabil sa doboare mai multi inamici. Bineinteles ca jucatorii vor putea si sa evolueze, astfel ca un Charmander va putea deveni un Charizard daca se ajunge la un nivel destul de ridicat. Atacuri din ce in ce mai mari si mai puternice vor fi debolcate pe masura ce se avanseaza in joc cu puteri care vor putea si ele sa fie activate.

Scopul jocului Pokeomn Unite este sa ia cu asalt campul adversarului dupa ce ai traversat arena de joc. Creatura ta va putea castiga in experienta de-a lungul confruntarilor sau infruntand Pokemoni care nu sunt jucatori, dar va putea de asemenea sa evolueze si sa obtina noi competente.

Unii s-ar putea intreba de ce oare Pokemon Company s-a asociat cu gigantul Tencent pentru a crea acest joc. Pokemon Unite este de fapt, un joc dezvoltat de catre TiMi Studios unul din studiourile Tencent dedicate jocurilor pentru mobil. Si chiar ne putem linisti atunci cand ne gandul la calitatea unor titluri care au iesit de aici. Aici intra MOBA Honor of Kings sau Kings Chaos sau un alt mare succes recent, Call of Duty Mobile.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *