De ce sa urmezi cursuri de make-up?

Screenshot 2018-02-15 16.07.33

Aceasta intrebare nu are un raspuns prea greu de data, mai ales daca ne gandim la diferentele vizibile pe care le-am vazut cel putin o data atunci cand am participat la un eveniment si machiajul unei doamne arata mai frumos decat al nostru. Sau pur si simplu am observat cum machiajul unei alte persoane nu este intins deloc sau tenul stralucea intr-o maniera naturala desi era evident ca ii fusesera aplicate anumite produse cosmetice.

Fiecare persoana de sex feminin doreste sa stie ce produse sa foloseasca pentru a avea un machiaj perfect, ce tonuri si nuante de fard, blush sau alte produse ne avantajeaza sau cum sa realizam un machiaj astfel incat sa para ca este facut de un make-up artist profesionist.

Un curs de make-up ne ajuta cu adevarat sa ne imbogatim cunostintele in ceea ce priveste modalitatea in care putem folosi corect produsele cosmetice acasa, care sunt cele mai potrivite pentru tenul nostru, cum sa alegem corect fondul de ten, ce produse trebuie sa folosim si cele pe care sa le evitam, in mare ne invata cum sa cream acel tip de make-up care sa reziste si care sa ne scoata in evidenta atuurile.

Produsele folosite sunt mereu foarte importante. Cele profesionale sunt produse de inalta calitate ce pot fi folosita de oricine fara a provoca efecte secundare. Diferenta dintre produsele profesionale de make-up si cele de fata de produsele existente pe piata, este aceea ca, in general, acestea sunt testate si perfectionate de make-up artisti profesionisti pentru a se adapta la utilizarea lor constanta.

Citeste si:  Norocul are acum o altă faţă

Fiecare produs folosit de make-up artisti are o anumita intrebuintare. Sa luam de exemplu acele truse de pensule numeroase, pe care o persoana care nu a urmat un curs de specializare nu stie exact la ce folosesc. Chiar daca pensulele de machiaj in general seaman intre ele, fiecare are rolul sau. Exista pensule confectionate din par natural si sintetic, cele din fibre naturale folosite pentru calitatea lor de a absorbi mai bine pudra si uniformizarea fardului, iar cele cu fire sintetice, recomandate mai mult pentru pudrele si produsele de machiaj sub forma de crema datorita faptului ca nu absorb substantele uleioase continute de produsele de acest tip si il intind in intregime pe piele.De asemenea exista diverse tipuri de pensule: pentru ten, pentru aplicarea fondului de ten, pentru ochi, buze, etc. Acesta este doar un exemplu care scoate in evidenta ca pentru un make-up ca la carte ai nevoie de o curs care sa te ajute in acest sens.

Curs make-up profesional Ploiesticursuri calificare Ploiesti

Un astfel de curs nu dureaza mult, circa o luna in care vei aprofunda o serie de cunostinte, practica fiind baza acestui curs. Nu degeaba se spune ca “practica ne omoara”. Insa totodata ea este cea care ne face sa devenim profesionisti.

Citeste si:  Heineken - Răsăritul

Ce poti invata la un curs de make-up?

  • Notiuni elementare – rolul machiajului, pregatirea pielii inainte de machiaj, tipurile de ten, probleme frecvente ale tenului, alegerea produselor de machiaj in functie de ten;
  • Pregatirea tenului – demachiere si ingrijire, alegerea corecta a pensulelor si instrumentelor, precum si metode de aplicare a: bazei de machiaj, fondului de ten, corectorului si pudrei;
  • Lumini si umbre la nivelul fetei – tehnica si produse, rectificarea detaliilor la nivelul fruntii, a barbiei, nasului si mandibulei;
  • Studiul detaliilor fetei – analiza fizionomiei fetei, corectiile fetei;
  • Sprancenele – prezentarea produselor profesionale potrivite pentru sprancene si modalitatea de corectare a acestora prin machiaj;
  • Machiajul ochilor – clasificarea tipurilor morfologice si tehnica de aplicare corecta a produselor in functie de acest aspect;
  • Analiza culorilor in machiaj – cromatologie, relatiile dintre culori, armonia culorilor in raport cu irisul.

La sfarsitul unui astfel de cursul, dupa examenul scris si proba practica, vei fi posesoarea unui Certificat de Absolvire eliberat de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, certificat recunoscut nu doar national ci si international, care iti poate fi de mare ajutor pentru angajarea la un salon sau de ce nu, pentru deschiderea propriei tale afaceri.

Citeste si:  Crăciunul, lanțuri de magazine și oi care cântă colinde

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *