Proteina Whey vs Isolate

Proteina Whey vs Isolate

Pudra whey, adica proteina din zer, este consumata de majoritatea sportivilor pentru suplimentarea aportului zilnic de proteine si pentru accelerarea procesului de regenerare a fibrelor musculare dupa fiecare antrenament. Proteinele contribuie la cresterea masei musculare, la dezvoltarea oaselor si la imbunatatirea sistemului imunitar.

Intre whey si whey isolate exista o diferenta principala care consta in cantitatea de proteine dintr-o portie. Izolatele sunt procesate si filtrate astfel incat o cupa sa contina aproximativ 90% proteina, cu un continut minim de grasimi si lactoza. Proteinele whey isolate sunt potrivite pentru persoanele cu intoleranta la lactoza, dat fiind continutul redus al acestui compus. Totusi, cantitatea de lactoza din ambele tipuri de proteine este suficient de redusa astfel incat si persoanele cu intoleranta sa le poata introduce in dieta.

In general, concentratul proteic din zer este potrivit pentru persoanele care vor sa isi suplimenteze aportul de proteine si sa accelereze cresterea masei musculare ori sa inlocuiasca unele mese. Cat despre izolatul proteic din zer, acesta este indicat mai ales sportivilor care se antreneaza foarte intens la sala, recuperarea fiind mai rapida si cresterea musculara mai accelerata cu ajutorul acestor proteine.

Proteinele whey isolate trec printr-un proces de purificare mai complex, care genereaza un continut mai mare de proteine si un continut redus de carbohidrati, lactoza si grasimi. Atat proteina whey, cat si isolate produc efecte vizibile atunci cand sunt consumate regulat, conform dozajului recomandat. De obicei, sportivii care vor sa isi limiteze aportul de grasimi si carbohidrati aleg izolatul proteic din zer.

Citeste si:  Care sunt cei mai periculosi hackeri ai tuturor timpurilor

Beneficiile proteinelor whey si isolate

Atat concentratul proteic din zer, cat si izolatul proteic din zer au beneficii multiple. Ambele contribuie activ la constructia muschilor, proteina din zer avand un continut complex de aminoacizi care sunt esentiali pentru cresterea musculara. Proteinele whey si isolate au proprietati de regenerare a tesuturilor musculare dupa antrenament si contribuie la cresterea in greutate. Aceste suplimente completeaza necesarul de proteine dintr-o dieta deficitara, iar ambele tipuri pot fi achizitionate de pe Kiwi Gym, magazin online de suplimente.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *