Bill Gates, fantezia numarul 1 a complotistilor, reactioneaza in sfarsit

Este una din cele mai populare “fake news”, cele mai tenace si despre care lumea vorbeste peste tot, in contextul pandemiei COVID-19. Aceasta boala ar servi, se pare, dupa unii, intereselor lui Bill Gates, fostul patron Microsoft, acuzat din toate partile ca ar vrea sa reduca cu 15% populatia, sub pretextul unui vaccin sau ca si-ar dori chiar sa implanteze cipuri sub pielea bolnavilor, pentru a-i putea urmari si monitoriza peste tot.

Miliardarul a vorbit joi despre aceasta teorie a conspiratiei si despre alte persoane care il vizeaza sau il acuza direct. Acesta spune ca este vorba despre o proasta combinatie intre pandemie, retele sociale si intre oamenii care cauta o explicatie simpla. Cel putin asta a declarat de curand intr-un interviu acordat CNN.

Articolele false de presa si fotografiile inventate sau traficate au devenit virale pe retelele sociale si au fost partajate in numeroase limbi. Un videoclip il acuza astfel pe Bill Gates de faptul ca vrea sa elimine cu 15% populatia sub pretextul unui vaccin vindecator. Un videoclip care are numai putin de 200 de milioane de vizualizari pe YouTube.

250 de milioane de dolari pentru a lupta contra noului coronavirus.

« Fundatia noastra a donat mai multi bani decat orice alt grup pentru a cumpara vaccinuri care sa salveze vieti », a mai declart Bill Gates, precizand de asemenea, ca spera ca aceste teorii ale complotului nu va face ca unii oameni sa devina refractari cu pvirire la subiectul vaccinului.

A mai spus- « Cred foarte tare in adevar si ca acesta va fi recunoscut ». Si ca aceste teorii ale complotului vor fi demontate si dejucate.

Bill Gates a alocat deci 250 de milioane de dolari in lupta contra Coronavirusului. Iar fundatia sa a investit miliarde de dolari de 20 de ani incoace pentru a dezvolta sitemul de sanatate al celor mai sarace tari.

Bill Gates a fost acuzat si de faptul ca isi doreste sa ii otraveasca pe oameni.

De la inceputul pandemiei de Coronavirus, comploturile sunt numeroase in ceea ce il priveste pe Bill Gates. Si apar in numeroase limbi, peste tot pe retelele sociale. Este acuzat de altfel ca a incercat sa exploateze criza pentru a controla oamenii, dar si de faptul ca vrea sa ii otraveasca in masa pe cei din Africa.

Altii asigura de faptul ca a fost interpelat de catre FBI, de catre politia federala americana si ca a fost acuzat de catre terorism biologic.

Miliardarul se pare ca este una din personalitatile favorite ale trolilor, adica a celor care sustin si intretin polemicile pe Internet. Dar si al altor teoreticieni ale complotului care ofera cele mai nebune explicatii cu privire la aceasta pandemie.

Si in afara de Bill Gates, teoriile conspirationiste sunt numeroase in ceea ce priveste epidemia de Coronavirus. Si asta, mai ales in America Latina. In Ecuator de exemplu, au aparut teorii cum ca au fost o multime de cadavre aruncate in apa, ca au aparut o multime de cadavre pe plaja si ca sunt o multime de remedii miraculoase pentru acest virus.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *