Snapchat lanseaza Minis, 4 noi aplicatii integrate direct in platforma

Reteaua sociala incearca sa se reinventeze propunand noi experiente integrate in aplicatia sa.

Daca vrei sa meditezi intre doua story-uri, sa recapitulezi cu prietenii tai de pe telefon au sa luati decizii de grup cu privire la nou film de vazut, o poti face de acum inainte de pe Snapchat.

Reteaua sociala a lansat in 20 iulie « Minis Snapchat », un fel de aplicatii integrate direct pe Snap. Aceasta noutate a fost anuntata deja in 11 iunie anul trecut cu ocazia evenimentului Snap Partner Summit si va fi de acum inainte implementata peste tot.

Firma descrie aplicatiile Minis drept o noua maniera pentru dezvoltator de a integra serviciile lor in cadrul Snapchat si de propune noi experiente sociale. Aceste experiente sunt concepute de catre parteneri, dar sunt accesibile direct pe aplicatia Snapchat, in chat. Pentru a le accesa este de ajuns daca dai click pe mica racheta de jos, din partea dreapta, cand vrei sa deschizi o conversatie noua, pentru a scrie sau sa mergi la Jocuri si Minis in functia Cautare. Este apoi posibil sa partajezi un Mini cu prietenii tai, trimitandu-le o poza sau pe chat.

Iata cu ce seamana cele patru noi aplicatii Minis de la Snapchat.

Headspace, pentru a medita pe telefonul tau smarthpone. Este vorba despre sase sedinte de meditatie de 3 sau 4 minute fiecare pentru a face o pauza mentala si pentru a invata sa respiri mai bine si sa faci fata stresului.

Citeste si:  Cum sa reusesti pe retelele sociale

Un purtator de cuvant de la Snapchat a declarat intr-un comunicat, ca Headspace a fost conceput pentru a te ajuta sa ai grija de sanatatea ta mentala si de starea ta de bine.

Flashcards prin Tembo, pentru a recapitula intre prieteni. Aceasta aplicatie Mini este cea care iti permite sa creezei flashcarduri digitale si sa le partajezi cu prietenii tai pe Snapchat pentru a invata si recapitula impreuna la un examen. Si cum majoritatea utilizatorilor Snapchat sunt adolescenti sau studenti, cu siguranta ca este o aplicatie care le va fi pe plac.

Let’s Do It, o aplicatie pentru a lua decizii in grup. Aceasta aplicatie Mini este cea care alege in locul tau o optiune dintr-o lista pe care ai ales-o, pentru ca tu si prientenii tai sa nu trebuiasca sa stati sa dezbateti ore intregi. Si exista deja unele liste De facut in aplicatie, precum « Sa plantam o floare », « Sa incercam sa scriem o melodie, un hit » , « Sa mancam », cu idei de feluri de mancare de preparat si cu liste cu filme de privit cu categorie de filme. Dar asta nu inseamna insa ca nu poti sa iti creezi propria lista, cu filme sau seriale la care vrei sa te uiti. Dar o poti lasa pe aplicatie si sa aleaga in locul tau.

Citeste si:  Twitter faciliteaza integrarea de tweets in story-urile Instagram

Prediction Master, pentru a prezice viitorul. Este cu siguranta o aplicatie nu foarte utila, ci mai degraba foarte amuzanta. Prediction Master iti pune intrebari cu privire la viitor si trebuie sa alegi un raspuns care ti se pare cel mai plauzibil.

 

 

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *