Tehnologia de azi

tehnologiaChiar daca ieri a fost luni si chiar daca este marti, 13, asta nu inseamna ca ar trebui sa ne impiedice sa avem in vedere noutatile legate de tehnologia zilelor noastre in saptamana ce tocmai urmeaza a trecut. Ce si cum, cine a mai inventat, ce s-a mai actualizat, ce s-a mai lansat pe piata, si asa mai departe – toate aceste aspecte merita avute in vedere de cate toti dintre noi. Asadar:

  • Apple a dezactivat aplicatia Apple News in China. Aplicatia este acum disponibila doar in Statele Unite ale Americii si este in varianta de testare in Australia si Marea Britanie. Insa, poate fi accesata si in alte tari daca a fost descarcata inainte de a calatori in alte parti ale lumii. Tehnologia este ciudata.
  • Una dintre cele mai mari firme private din China a acordat 400 milioane de $ catre Naval Ravikant’s AngelList, un site care leaga investitorii Angel cu start-up-urile aflate in mediu incipient. Ravikant sustine ca va alimenta fondurile CSG Group la start-up-urile din SUA, incepand de la suma de 20 de milioane de $ in acest an. Aceasta stire este relatata de catre Wall Street Journal.
  • EMC a adaugat o dispozitie de “go shop” la fuziunea sa in afaceri cu Dell, insemnand ca are de acum dreptul sa caute si alti parteneri. Insa, surse apropiate acestei stiri cred ca este improbabila o noua intelegere de genul.
  • Google sprijina un grup de presiune care sustine faptul ca Marea Britanie este impiedicata de lipsa de vize de imigrare pentru lucratorii in mediul tehnologic. Institutul Scale-Up a fost infiintat de catre investitorul  Sherry Coutu si cofondatorul LinkedIn, Reid Hoffman.
  • Ministerul de transport al Chinei a propus un nou proiect de lege care ar putea opri planurile de expansiune ale Uber. Acesta a intarit in mod semnificativ reglementarile la care companii precum Uber si rivalul local Didi Kuaidi trebuie sa adere, cerand ca serviciile sa-si asume multe dintre costurile companiilor traditionale de taxi.
Citeste si:  Bitdefender gratis

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *