Camera video GoPro – gadgeturi create pentru aventura

accesorii gopro

Momentele speciale din viata trebuie imortalizate, acest aspect este valabil si in cazul activitatilor incarcate de energie si adrenalina. Fie ca e vorba de parasutism, fie ca e vorba de sporturi acvatice, de iarna sau de viteza, cele mai intense momenta trebuie inregistrate. Aceste activitati se pot realiza cu usurinta cu camera video GoPro!  Dispozitvul si accesotiile GoPro permit obtinerea de clipuri inedite in cele mai deosebite situatii.

Camera video GoPro Hero 5 si GoPro Hero4 sunt  adevarate gadgeturi care permit captarea unor clipuri cu adevarat impresionante in conditii dificile. Sunt echipate cu sisteme speciale de prindere care fixeaza camera in locul cel mai potrivit pentru ca imaginile imortalizate sa fie cu adevarat cele mai bune.

Camere GoPro – functii deosebite completate de Accesorii Go Pro

Camerele GoPro sunt prevazute cu caliteti exceptionale, pot filma in format 4K si pot reproduce imaginile captate clar si fluid. Intr-o singura secunda pot fi captate pana la 30 de cadre la rezolutie maxima de 12 MP. Utilizatorii pop fima mai usor cele mai incendiare momente datorita posibilitatii de a lansa comenzi vocale.  Ecranul LCD al camerei GoPro Hero 5 permite editarea rapida a imaginilor si accesara usoara a meniului principal.  Noile dispozitive lansate de americani sunt create pentru aventurieri deci, au GPS incorporat, si pot localiza cu usurinta cele mai incendiare puncte de aventrua. Un alt atu al camerelor Hero 5 este ca sunt rezistente la apa chiar si fara carcasa speciala.

Pentru a creste versatilitatea si fiabilitatea  la camera GoPro, americanii au creat o serie de accesorii GoPro inedite. Lentilele de sticla si capacele de protectie sunt o serie de accesori menite sa protejeze dispozitivul, in special cand este folosit pentru a filma scene in zona cu exces de praf, noroi sau murfarie. Conform spcialistilor www.govideo.ro, pachetele de accesorii formate din lentile si capac de protectie, cresc considerabil durat de viata si utilizare a camerei. Acestia ne asigura ca aceasta protectie este eficienta si in cursele de enduro si in alte activitati ce implica multa murdarie.

Carcasele sunt accesori GoPro create pentru a oferii protectie la murdarie si apa, dar si pentru a creste rezistenta la socuri mecanice.  La fel de apreciata de utilizatori este si rama de prindere GoPro care ofera un plus de siguranta. Camerele de filmat sunt mai bine fixate cu acest accesoriu, iar clipurile captate sunt mai clare si mai vibrante. Aceste tipuri de accesorii permit folosirea camerelor in numeroase moduri, pentru ca sunt elemente de sustinere exceptionale.

Accesoriile de prindere de tipul GoPro Head sunt foarte cautate de persoanele care doresc sa isi imortalizeze momentele incarcate cu adrenalina, reusitele sau chiar incerarile mai putin fructuoase. Benzile de cap fizeaza exceptional camerele video pe cap, iar inregistrarea poate fii lansata prin comenzi vocale. Toate momentele inedite sunt inregistrate si redate din perspectiva participantului mai usor, deci clipurile popt fi intense  si pline de adrenalina ca si activitatea in sine. Alte accesorii foarte apreciate in special de cei care folosesc camerele GoPro pentru a filma momentele in miscare sunt stabilizatoarele de imagine care permit captarea unor imagini de o claritate mai inalta si in conditii de miscare deosebita.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *