Ce trebuie sa stii cand iti alegi servicii de gazduire

gazduire

Chiar daca procesul de realizare a unui site nu pare sa fie unul foarte complicat, de multe ori poate pune probleme. Alegerea unei companii care sa ofere servicii de gazduire eficiente este un pas vital care simplifica foarte mult intregul proces. Cum poate fi insa facuta alegerea serviciilor de gazduire potrivite? Iata in continuare cateva sfaturi si recomandari de avut in vedere.

Suportul tehnic – inainte de a semna pe linia punctata a contractului in ceea ce priveste serviciile de gazduire, este vital sa se afle ce servicii cu clientii sunt oferite si cum sta respectiva companie la partea de suport tehnic. Neajunsul de a avea suport tehnic doar pe parcursul orelor de program este in momentul de fata un lux pe care nimeni nu si-l poate permite. Downtime al site-ului inseamna inaccesibilitate, clienti mai putini, vanzari reduse, profituri reduse, per total pierdere. Astfel firma ce ofera gazduirea va trebui sa fie una care ofera suport tehnic 24/24.

Pierderea datelor se poate intampla oricui si oriunde, din acest motiv este esential ca proprietarul de site sa aiba in vedere o firma de gazduire care sa ofere servicii de backup de incredere. Acest serviciu include, pe langa o copie salvata a tuturor datelor site-ului in caz de nefunctionalitate, un serviciu de restaurare a site-ului, de readucere a sa la starea initiala, chiar daca dintr-un motiv sau altul toate datele s-au sters.

Citeste si:  Vârful plăcilor video a fost lansat: NVIDIA GTX 690

Parerile altor clienti sunt probabil printre cele mai importante criterii de alegere a firmelor ce ofera gazduire. Inainte de a semna un contract, inainte de a lua o decizie, trebuie atent verificate si parerile si review-urile altor clienti ce au beneficiat de serviciile oferite. Daca se observa mai multe plangeri decat testimoniale favorabile, cu siguranta nu se va opta pentru respectiva firma.

Pretul – desi adesea cautam varianta cea mai ieftina cand vine vorba de orice, odata ce vorbim de o companie ce ofera gazduire trebuie sa fim foarte atenti. Alegerea tarifului cel mai mic nu trebuie sa fie singurul criteriu. Trebuie cercetata problema indeaproape, cheltuiala facuta trebuie analizata atent, cu toate aspectele ce tin de suport tehnic, latime de banda oferita, numarul de domenii gazduite, uptime-ul garantat, serverele folosite si asa mai departe.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *