Campania Doctore,esti un erou!

10 medici.10 eroi.10 povesti

Nu promovam aceasta campanie daca nu as fi fost in cunostinta de cauza.Consider ca meseria de doctor este una dintre cele mai nobile meserii din cate exista.Respect devotamentul,daruinta,profesionalismul acestor oameni care pe langa ca salveaza vieti sunt nevoiti sa lucreze ,ironic, intr-un sistem al sanatatii  bolnav.
Petrom in colaborare cu Pro TV si cu ajutorul vostru recompenseaza trei din 10 doctori aflati in finala campaniei “Doctore,esti un erou!”

Premiile sunt urmatoarele :
a. Cei mai votati 3 medici vor fi premiati dupa cum urmeaza:

  • o bursa de specializare in valoare de 10.000 Euro pentru doctorul clasat pe locul 1
  • o bursa de specializare in valoare de 8.000 Euro pentru doctorul clasat pe locul 2
  • o bursa de specializare in valoare de 5.000 Euro pentru doctorul clasat pe locul 3

Cele 3 burse de specializare vor fi oferite de OMV Petrom S.A .

b. Unul din userii care participa la votarea celor mai buni medici castiga un voucher in valoare de 2.100 lei, in baza caruia beneficiaza de un set de analize medicale pentru el si familia lui.
Setul de analize este oferit de PROTV S.A .

Voteaza unul din cei  zece doctori si povestile lor aici

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Campania Doctore,esti un erou!

  1. Meseria de medic, oricare ar fi specializarea, de la pediatrie, stomatologie sau neurolog este una dintre cele mai nobile. Daca provine dintr-o vocatie si medicul este dedicat pacientilor, el poate ajuta pacientii si le poate reda sanatatea si fericirea. Am avut ocazia sa intalnesc un astfel de om la cabinetul de ortodontie Iasi. Felicitari Pro TV si Petrom pentru initiativa lor de a-i sprijini pe acesti oameni minunati.

  2. Eroul meu este, fara indoiala, d-nul Prof. Dr. ION GEORGESCU, seful Clinicii Chirurgie 1, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta nr. 1, Craiova, medicul care isi respecta harul si care indeplineste cu succes cea mai nobila meserie de pe pamant.
    Fata de aceasta mare personalitate din medicina romaneasca nutresc cele mai sincere sentimente de admiratie, respect si recunostinta, deoarece, candva, m-a " reparat " si pe mine, redandu-ma familiei mele. Pentru mine, este omul din poezia lui Kipling: "Simtirea cea mai inalta, / Mandria de a fi OM".
    Ii doresc domnului Profesor succese, de talia domniei sale si sa ramana acelasi OM, pe care, toti cei care il cunosc, il apreciaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *