Inovații, invenții și mașini hibrid

Sursă: kelly-waters.me

Ar trebui să numesc aici invenția care a adus omenirii sau poate aduce cele mai mari beneficii. M-am uitat peste calculator. Bun, bun la treaba lui, alături de Internet te aduce mai aproape de oameni, dar parcă nu-i destul. M-am uitat peste telefonul mobil. Da, pot discuta cu oamenii fără să le bat la ușă și să le tulbur somnul. Bine, să-i trezesc aș putea și prin telefon. Dar nu-i nici asta invenția ce-o caut. Mașina? Da, ea ar putea fi, te duce de colo-colo fără deranj, poate uneori cu așteptat în trafic. Însă nu, nu-i vârful iceberg-ului.

Electricitatea! Ca o scânteie o văd, o capturez într-un bec și o privesc cum lovește nărăvașă sticla subțire până trece de ea și-mi luminează încăperea. Și darnică îmi alimentează și calculatorul. Iar telefonul ar fi o sumă de circuite fără ea.

Și vine Prius. Toyota Prius. Ia un strop de benzină și câteva kile de electricitate pentru a schimba ceva, pentru a schimba un stereotip: mașinile hibrid sunt proaste. Așa or fi părând la început, dar Toyota a riscat. Iar acum pare o alegere chiar bună. În definitiv până și premierul are una hibrid. Pornește la cheie, cum îi place românului să spună, dar nu numai. Pornește și printre primele de la semafor, datorită tehnologiei pe care o posedă sub tabla și vopseaua lucioase. În plus, e vorba de mediu. Mediul și planeta, implicit, nu le poți distruge la nesfârșit, mai pui și punct risipei. Mașinile hibrid au pus o virgulă, este un pas.

Citeste si:  Intrebarea de un milion de dolari - cum sa iti alegi agentia pentru marketing digital ideala pentru compania ta?

Articol scris pentru SuperBlog 2012.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *