Caravana Metropolis a ajuns în București

Caravana Metropolis invită bucureştenii, începând de azi, în fiecare seară, până pe 29 iulie, începând cu orele 21.30, în Piaţa Sfântul Anton din Centrul Vechi, lângă Hanul lui Manuc, la proiecţii de film în aer liber. Prin evenimentul Cinema în aer liber, Asociația Culturală Metropolis propune o alternativă la cinematograful clasic, accesibilă tuturor.

Caravana Metropolis a debutat pe 10 iulie și a înregistrat, numai la Brașov, în cele șase zile de proiecție, un public de 12.500 de persoane. În această săptămână, caravana se află la Constanța, iar după București, își va continua traseul în Timișoara, Cluj, Iași și Craiova.

Publicul bucureștean se va putea bucura alături de prieteni și familie, în răcoarea serii, de șase surprize cinematografice, atât producții internaționale, cât și românești, apreciate la festivaluri internaționale de film, de presa internațională de specialitate, și filme de box-office. Filmele selectate împacă toate gusturile, atât pe ale cinefililor, cât și pe ale amatorilor de distracție și relaxare într-un spațiu deschis. Printre acestea se numără și două avanpremiere naționale.

Intrarea la proiecțiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuită, în limita celor 800 de locuri disponibile.

Programul va fi următorul:

– Tatăl Fantomă – marţi, 21.30 (regia Lucian Georgescu – România, 2011), cu Marcel Iureș, Mihaela Sîrbu. În competiția Festivalului de Film de la Montreal.

Citeste si:  Savages - Brutele

– Izvorul femeilor – miercuri, 21.30 (regia Radu Mihăileanu – Belgia, Italia, Franța 2011), cu Leïla Bekhti – câștigătoare a premiului Cesar și a Étoile d’Or în 2011,

– Zarafa – avanpremieră națională – joi, 21.30 (regia Rémi Bezançon și Jean-Christophe Lie — animator pentru producțiile Disney – Tarzan, Hercule și Cocoșatul de la Notre-Dame

– Perfect Sense – vineri, 21.30 (regia David Mackenzie – UK, Suedia, 2011), cu Ewan McGregor , Eva Green

– Vânătorii de capete – sâmbătă, 21.30 (regia Morten Tyldum – Norvegia, 2011), cu Aksel Hennie, Synnøve Macody Lund, cu încasări de peste $1, 600, 000 în primul weekend de la lansarea în Norvegia.

– Xingu – în inima Amazonului – avanpremieră națională – duminică, 21h30 (regia Cao Hamburger – Brazilia, 2012), cu João Miguel, Felipe Camargo, Caio Blat

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Metropolis, cu sprijinul Apa Nova, al Primăriei Sectorului 5 şi al Primăriei Municipiului București.

Sursa

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Caravana Metropolis a ajuns în București

  1. Luciana, asta este o veste foarte faina! Ma interereaza in special filmul de azi, Tatal fantoma – Marcel Iures este un mare actor, cu care ar trebui sa ne mandrim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *